Hvordan til at dræbe japanske biller med Sevin uden at skade dine planter

December 5

Hvordan til at dræbe japanske biller med Sevin uden at skade dine planter

Japanske biller er en hadede svøbe. Voksne biller ruin prydplanter og grøntsager af spise blomster, mørt stængler og blade, ofte forlader et karakteristisk, skeletteret blad. Larver bore ned i jorden og spiser planterødder hele sommeren. Afslørende tegn på grub skader er reducerede vegetabilske vigor i sommer og store pletter af døde græs. Gartner på udkig efter et pesticid at minimere japansk beetle befolkninger vil finde en ven i carbaryl, kendt under navnet Sevin. Sevin er begunstiget, især i køkkenhaver, for sin ikke-giftighed for både mennesker og planter.

Instruktioner

Voksne

•Mix Sevin med vand i en spray beholder ifølge producentens anvisninger. Sevin er tilgængelig som en pulver eller flydende koncentrat og også kommer i en klar-til-brug sprayflaske.

•Spray toppe og bunde af plante blade, alle knopper og blomster og stamme og gren dele af busk. Anlægget skal være dryp med mælkeagtig-løsning. Når bladene tørre, vil de have en lys, pulverformige film, der vil vaske i regnen.

•Reapply hver to eller tre uger indtil japansk beetle voksne blevet mindre aktive i sensommeren. Overvåge planter til Bille tilstedeværelse og skader mellem programmer. Hurtigtvoksende planter så som roser og grøntsager kan har brug for mere hyppige applikationer som de producerer fersk, ubeskyttet plantedele.

Larver

•Kapacitet påvirket græsplæne områder grundigt at øge penetration af det aktive stof i jorden.

•Applicer Sevin til plænen, efter producentens anvisninger for sats af fortynding og volumen af ansøgningen. Græsset skal være jævnt, våd og dryp med flydende.

•Kapacitet igen grundigt efter ansøgning. Vanding øger effekten af Sevin ved at flytte det ned i jorden, hvor larver foder på græsrodsniveau.

Tips & advarsler

  • Begynd sprøjtning planter, når voksne biller og deres skader kan observeres. Gentag programmer hver to til tre uger, indtil voksne forsvinder i sensommeren.
  • Begynde sprøjtning græsplæner, så snart larver begynde fodring på turf rødder--omkring to uger efter den første forekomst af voksne. Start tidligt larver som dræber, når de er små og fodring aktivt. Genanvende hver to til tre uger indtil japansk Bille larver bremse i tidligt falde.
  • Du kan bruge en håndholdt spray flaske eller pumpe sprøjte. Slange-ende sprøjter er nyttige til anvendelse på store områder af plænen.
  • Ikke spray områder af græstørv, der ikke er berørt af japansk Bille larver. Overforbrug kan dræbe gavnlige og godartede insekter og larver, at gøre plads til japanske biller at gøre deres skader.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com