Hvordan til at dræbe kakerlakker, før de kommer ind i huset

August 28

Kakerlakker er en vigtig del af økosystemet, fordi de tjener som en af naturens skrald rengøringsmidler. Mens roaches er nyttigt udendørs, inden for rammerne af en kontrolleret befolkning, er det sidste, du ønsker at have roaches i dit hus. Dræbe kakerlakker, før de kommer ind i huset til at holde den skalle problem begrænset til udendørs.

Instruktioner

•Sprinkle borsyre udenfor vindueskarme og døre hvor kakerlakker kan indtaste dit hjem. Hvis du har kæledyr eller små børn, skal du placere borsyre i områder, der vil være uden for deres rækkevidde. Kakerlakker tage borsyre til deres reder, hvor det er delt i reden, dræbe alle roaches findes i reden.

•Sæt tømme kaffe dåser på deres side, inden for et par fødder af entryways ind i dit hjem. Mætte et stykke brød med øl, og derefter placere den øl-gennemblødt brød ind i kaffe kan. Roaches er tiltrukket af de øl-gennemblødt brød, men det vil dræbe dem efter forbrug.

•Fyld en sprayflaske med vand og 1 tsk flydende hånd parabol vask vaskemiddel. Ryst blandingen for at oprette en sæbevand løsning. Spray udendørs områder hvor reder er blevet spottet og sprøjt roaches, direkte, hvis du kan se dem uden for.

•Refresh borsyre applikationer og gøre nye øl-gennemblødt brød agn hver tre dage indtil kakerlakker ses ikke længere uden for dit hjem.

Tips & advarsler

  • Frastøde kakerlakker, naturligvis ved overbrusning tørret kattekilling på tværs af alle mulige entryways. Catnip vil ikke dræbe roaches, men det vil holde dem fra at krydse ind i dit hjem.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com