Hvordan til at dræbe kakerlakker i en angrebne hjem

February 17

Hvordan til at dræbe kakerlakker i en angrebne hjem

Kakerlakker er tiltrukket af en tilgængeligheden af mad og vand. De kommer ind i hjem skyldes manglende renlighed og forkert mad opbevaring, blandt andre grunde. Når de finder et miljø egnet til at leve, kakerlakker hurtigt formere. Effektivt dræbe kakerlakker i en angrebne hjem skal du udrydde roaches samtidig også at slippe af med betingelser, der fremmer angreb. Insekticider alene vil kun beskæftige sig med kakerlakker, der findes. Medmindre hjemmet er renset og slippe af med tiltrækning af kakerlak fødekilder, vil skadedyr fortsat bebor og angribe hjemmet.

Instruktioner

•Vacuum dit hjem til at fjerne madrester og rester, der tiltrækker kakerlakker. Dette vil også hjælpe med at fjerne roach æg. Kassér den vakuum pose i en papirkurv taske bagefter, så æggene ikke har en chance for at luge.

•Wash overflader med en blanding af desinfektionsmiddel renere og varmt vand i en spand. Brug en ren klud fugtet med løsning til at rense bordplader, kabinetter, gulve og andre overflader. Fokus på områder som køkken, spisekammer og badeværelse, samt andre områder, hvor man kan finde mad eller vand.

•Sæt kommercielle kakerlak agn stationer i hele huset til at tiltrække roaches at spise giftige agn. Effektivt dræbe kakerlakker ved at oprette 10 agn stationer i køkken og spisekammer, placere agn stationer under apparater, oven på hylderne og kabinetter og i skabene. Sætte to agn stationer i badeværelset samt alle andre rum, hvor roaches er blevet set.

•Fyld en engangs fugepistol med borsyre pulver. Placer spidsen af pistolen ind i revner i fundamentet eller langs baseboards og pumpe den giftige pulver i rum til at dræbe kakerlakker.

Tips & advarsler

  • Roach parasitære kan tage et par uger at være fuldstændigt elimineret. Genopbygge agn stationer, efter behov, og bruge borsyre pulver en gang om ugen.
  • Drys diatoméjord i områder, såsom langs baseboards eller omkring fundamentet til at dræbe kakerlakker af forårsager dem til at dehydrere. Diatoméjord er et naturligt insekt killer, der er sikker til brug omkring mennesker og kæledyr.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com