Hvordan til at dræbe kakerlakker naturligt med sukker og bagepulver

November 15

Hvordan til at dræbe kakerlakker naturligt med sukker og bagepulver. Hvis du har et problem med roaches inde i dit hjem, at slippe af med dem, og holde dem fra at vende tilbage, kan være en løbende kamp. Den bedste fremgangsmåde til at kontrollere roaches normalt indebærer en kombination af flere forskellige teknikker. Hvis angreb ikke er så slemt, kan sukker og bagepulver dræbe dem ud for dig.

Instruktioner

•Mix sammen bagning soda og hvidt melis i forholdet 1:1. Hvis du blander mere end du har til hensigt at bruge på én gang, skal du gemme ekstra i en forseglet krukke. Label krukken klart så ikke en bruger uheld den.

•Fyld små beholdere med sukker og bagepulver blandingen. Toppe fra 1-gallon mælk kander er en god størrelse til brug med kakerlakker.

•Sæt containere i ud af måde steder hvor roaches samles, sådan som under køkkenvasken. Være sikker på, at blandingen ikke er sat nogen sted hvor kæledyr eller børn kan komme til det.

•Sæt små beholdere med vand ud tæt på hver beholder med bagepulver og sukker, som du har placeret. Tjek vandet og sukker og bagepulver hver par dage og genopfylde dem efter behov.

•Wait et par dage til at se hvis du mærke en nedgang i antallet af kakerlakker. Teorien er, at sukkeret tiltrækker roaches til blandingen. De spiser sukker og bagepulver og derefter gå til vand parabol til en drink. Kombinationen af vand og bagepulver skaber en gas i roaches' maven, der forårsager deres maver at briste og dræber dem.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com