Hvordan til at dræbe kamæleon planter

July 31

Kamæleon planter har det botaniske navn af "Houttuynia cordata" og er flerårig jorden dækker eller små buske. De har hjerteformede blade, der er for det meste grønt men vise forskellige farver langs omkredsen, hvilket giver planten dens navn. Det er en hurtig producenten, der er ofte invasive når ikke plantet i krukker. Hvis du har en kamæleon plante til at dræbe, må det være sprøjtet gentagne gange med et ukrudtsmiddel samt tacklet med mekanisk fjernelse metoder.

Instruktioner

•Shovel op så meget af kamæleon planten som muligt. Grave mindst 5-6 inches i jorden, at sikre, at ingen af rooks er skåret af skovl klinge. Separate planter og rødder fra jorden, og Placér plante i en papirkurv taske.

− inde i hullet efterladt af den kamæleon plante og kig efter hvide rødder, der forbliver. Grave dem ud i hånden og placere dem i en papirkurv taske. Binde posen tæt og smide det væk.

•Saturate jorden hvor kamæleon plante voksede med en herbicid spray som indeholder ingrediens glyphosat. Glyfosat dræber noget det rører, så sørg for der er ingen ønskeligt planter i nærheden.

•Undersøg område en gang om måneden for tegn på nye kamæleon planternes vækst. Hvis nye vækst udvikler, mætte det med glyphosat igen. Det kan tage op til et år til helt dræbe en kamæleon plante rodsystem og alle planter.

Tips & advarsler

  • Ikke kaste cut kamæleon plante stykker i en kompost område, fordi de skære dele vil vokse rødderne.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com