Hvordan til at dræbe kløver i mit værftet

January 5

Hvordan til at dræbe kløver i mit værftet

Som barn, kan du have brugt masser af tid på udkig efter den undvigende fire-bladet kløver. Selvom de fire blade kløver er en velkendt held og lykke charme, kan kløver pletter generelt betyde dårlige nyheder for din plæne. Kløver er faktisk en broad-leafed ukrudtsplante, og som ligesom andre ukrudt, det vil konkurrere med græs og andre planter i din værftet. Kløver kan vokse tyk meget hurtigt, og vil kvæle den græs, hvor den vokser. Det er ikke frygtelig svært at dræbe kløver i græsplænen, og det kræver ikke meget tid.

Instruktioner

•Kapacitet din græsplæne mindre hyppigt. Kløver trives i fugtige forhold, og tåler ikke perioder med lille nedbør meget godt. Dette vil hjælpe dræbe Kløver, samt bremse dens vækstrate og forhindre det i at sprede sig så hurtigt.

•Mow din græsplæne ofte. Angiv klinge højde til to inches, og klippe mindst en gang om ugen. Kløver vil ikke vokse godt når de brede blade på toppen af ukrudt er afskåret, og meget af det vil dø.

•Træk ud af kløver i hånden. Dette fungerer godt for små lapper af kløver, men kan være tidskrævende hvis du har store områder af kløver i din værftet. Hvis du beslutter at trække Kløver, forsøge at trække ud rodsystemet af grådige stilk som tæt på jorden, som du kan inden du trækker opad.

•Spray kløver med selektiv bred-blade herbicid. Selektive ukrudtsmidler vil ikke dræbe din græs, men vil målrette ukrudtet din specifikt ønsker at udrydde fra din plæne. Bred-blade herbicider målrette kløver. Spray kløver pletter som anbefalet af instruktionerne produkt.

•Spread græsfrø og gødning på din plæne. Anvend græs gødning, som anbefalet af produkt retninger på din græsplæne i starten af foråret. Gødningen vil bidrage til at fremme hurtigere græs vækst. Tyk, sund græs er meget mindre modtagelige for kløver infiltration og kan snus ud eksisterende kløver.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com