Hvordan til at dræbe krabbe græs & Bermuda græs i en gård

September 3

Crabgrass er faktisk en slags skadelige ukrudt, der vokser i græsplæner og værfter. Disse ukrudt spredes hurtigt, dræbe din regelmæssig græs og overtager din plæne. Bermuda græs er magen til crabgrass og disse ukrudt kan nå højder på to fod eller mere i kun en kort tid. Ukrudtsmiddel er den bedste måde at dræbe krabbe græs og Bermuda græs før det overtager din værftet.

Instruktioner

•Undersøg din værftet tidligt i sæsonen, typisk omkring maj hvis du bor i Midtvesten, men så snart februar hvis du bor i et varmere område. Du tjekke plænen, så snart temperaturen varme op fordi crabgrass vokser hurtigt og vil spredes gennem plænen inden for et par måneder.

•Brug ukrudtsmiddel i en tank sprøjte, eller kigge efter ukrudt mordere, der kommer med en tank sprøjte knyttet. Ukrudtsmiddel går ind i tanken sprøjte, som ligner en lille plastik tank. Dette lader dig kontrollere styrken af spray og mængden af ukrudtsmiddel, der kommer ud.

•Applicer ukrudtsmiddel direkte til crabgrass og Bermuda græs, forsøger at undgå at ukrudt killer på din sunde græs. De fleste græsser kan modstå nogle beløb af spray, men jo mere du får på det, de mere risikerer du dræbe din sunde græs og efterlader pletter af snavs.

•Wait 24 timer og tjekke din græsplæne for tegn på crabgrass og Bermuda græs. Hvis du ser nogen af ukrudtet resterende, anvende en anden dosis af ukrudtsmiddel. Du kan være nødvendigt at anvende en dosis af ukrudtsmiddel én gang om dagen i op til en uge eller længere før du fjerne ukrudt.

•Spot behandle din græsplæne med ukrudtsmiddel i en mindre plastic sprayflaske. Tjek din græsplæne en gang om ugen for resten af året, ser for tegn på de tynde ukrudt, hvilket indikerer tilstedeværelsen af crabgrass. Når du ser græsset, behandle det med en dosis af ukrudtsmiddel.

Tips & advarsler

  • Vær forsigtig, når du bruger ukrudtsmiddel og sørg for ikke at få nogen på din hud eller indtage nogen af produktet, da det er giftigt. Prøv at bruge en maske til at dække din mund, beskyttelsesbriller på dine øjne og gummihandsker. Dette beskytter din ansigt, mund og hud fra produktet og mindsker chancerne for enhver irritation.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com