Hvordan til at dræbe krabbe græs i en St. Augustine græsplæne

January 7

Krabbe græs er et almindeligt ukrudt, der inficerer sund græsplæner. Det kan vokse aggressivt og gøre betydelig skade. Mens der er mange kommercielle krabbe græs mordere, er mange ikke passende for St. Augustine græsplæner på grund af deres følsomhed over for visse kemikalier. Derfor er det vigtigt at bruge specifikke krabbe græs mordere, og endda hjemmelavet retsmidler, for at dræbe krabbe græs i plænen St. Augustine.

Instruktioner

•Wait til at begynde behandling på plænen, indtil du er temmelig sikker på der vil ikke være en betydelig nedbør i flere dage.

•Moisten din græsplæne med en hurtig overfladebehandling af vand fra en haveslange. Ikke vand græsset helt. Du vil bare græsplæne til at være lidt fugtigt at røre.

•Spray en naturlig krabbe græs killer, såsom AgraLawn, på plænen. Hvis du er usikker på hvilket produkt du bruger, Spørg en ekspert på dit havearbejde butik til en henstilling til en naturlig krabbe græs morder, der arbejder specifikt med St. Augustine græs. Du vil være på udkig efter produkter, der indeholder naturlige ingredienser som bagepulver og Kornblomst, som har vist sig at dræbe krabbe græs.

•Undgå vand ikke din græs i mindst tre dage, som naturligt krabbe græs killer har brug for dette beløb af tid til at dræbe ukrudt.

•Pour en lille mængde bagepulver på nogen krabbe græs patch, der har overlevet den naturlige krabbe græs killer spray. Mens det ikke altid helt fjerne krabbe-græs, kan bagepulver dræbe det med jævne mellemrum. Ikke hæld bagepulver på sund græs eller andre områder af din have, da bagepulver kan permanent beskadige dem.

Tips & advarsler

  • Hvis en naturlig krabbe græs killer ikke virker, prøv en metan arsonate krabbe græs killer, følge anvisningerne på etiketten. Normalt vil en metan arsonate krabbe græs killer arbejde på St. Augustine græsplæner medmindre flasken angiver noget andet. Behandle græsplænen kun i de steder, hvor du kan se krabbe-græs.
  • Vær forsigtig når du bruger krabbe græs killers på din græsplæne, især hvis de indeholder skadelige kemikalier, som du eller en anden kan indtage. Følg vejledningen på eventuelle kemiske-baserede krabbe græs behandling flaske.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com