Hvordan til at dræbe krabbe græs i en Zoysia græsplæne

January 22

Hvordan til at dræbe krabbe græs i en Zoysia græsplæne

En velholdt zoysia græsplæne giver en tyk, tæt bunddække, der fortrænger ud de fleste ukrudt og fratager ny vækst af livgivende sollys. Lawn care Misrøgt og klippe græs for kort, men vil give crabgrass fodfæste i din græsplæne, som det vil drage fordel af, medmindre du fjerner det straks. Selvom krabbe græs er et "årlige" plante, der dør naturligt i slutningen af sin sæson, vil det frø sig energisk tilbage i foråret.

Instruktioner

•Maintain din zoysia græsplæne efter dens behov i din særlige klima. I det sydlige områder, hvor nedbøren kan være mindre end gennemsnittet og din plæne kan understreges af varme og sol fordampning, skal du vand oftere. Feed dine zoysia græsplæne med zoysia-specifikke gødning i foråret, sommeren og efteråret at sikre en tæt vækst, der vil fortrænge alle ukrudt herunder shallow-forankret krabbe græs. Umiddelbart reseed nøgne områder at benægte krabbe græs fodfæste at vokse i.

•Mow din græsplæne til at opretholde 2 1/2 til 3 inches i længden. Den højere græs vil skravere jorden og vil forhindre krabbe græs fra spiring. Holde din plæneklipper klinge skærpet for at forhindre det i at trække ud zoysia planter og dermed tilbyder bare pletter for krabbe græs til at vokse i.

•Tag individuelle klumper af krabbekød græs som du finde dem. Nyd jorden omkring krabbe-græs med nok vand til at blødgøre jorden og at løsne den ukrudt lavvandede rødder. Træk individuelle krabbe græs klumper ud med hænderne eller med hjælp fra en kniv eller en ukrudt aftrækker, hvis de modstå.

•Applicer anbefalede herbicid når din zoysia græsplæne er blevet overhalet af krabbe græs. Når det har taget fat i din græsplæne, det bliver hurtigt spredes. Trække ud enkelte planter kan derefter blive for kedelig og en kemisk ansøgning er berettiget. Anvendelse efter anvisningerne på pakken.

•Carefully sprede anbefalede herbicid på dine zoysia lawn i det meget tidlige forår. Frø, der bliver sået af overordnede planter i den foregående sæson vil ellers opstå i et rekordstort antal.

Tips & advarsler

  • Når du bruger kommercielle herbicider Læs etiketten grundigt og anvende kemiske efter anvisningerne. Disse produkter dræber en lang række planter og misbrug kan hurtigt ødelægge en hele plænen. Øge en anbefalet dosis, eksempelvis kan vise sig for at være mere farligt for din græsplæne end gavnlige.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com