Hvordan til at dræbe krabbe græs i Svingel

August 22

Krabbe græs er et almindeligt ukrudt, der spreder sig hurtigt og er velegnet til overleve i mange klimaer. Hvis du har krabbe græs i din Svingel græs, kan du finde det svært at fjerne uden at skade Svingel. Heldigvis er der en måde at dræbe krabbe-græs med en simpel herbicid anvendelse. Når du har beskyttet Svingel fra programmet herbicid, kan du hurtigt fjerne krabbe-græs til gode.

Instruktioner

•Rake tilbage Svingel græs til at afdække og isolere pletter af krabbe græs.

•Carefully dækker Svingel græs med beskyttende havearbejde plader, således at kun Krabbe græsset er udsat. Du kan bruge træ stakes for at holde ark hvis nødvendigt.

•Forbered en ren haven sprøjte, så Beskyt øjnene med beskyttelsesbriller og hænder med gummihandsker før håndtering ukrudtsmidlet.

•Pour glyphosat herbicid i haven sprøjten, og anvende det direkte til krabbe-græs. Hold sprøjten wand 3 inches fra krabbe-græs til en mere koncentreret spray. Sættetid vinger på græsset og jorden umiddelbart omkring det. Græsset skal fjernes inden for tre eller fire dage efter ansøgning. Hvis det er nødvendigt, genanvende ukrudtsmidlet efter en uge med overvågning krabbe-græs.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com