Hvordan til at dræbe laden humlebier

July 18

Hvordan til at dræbe laden humlebier

Humlebier normalt bygge deres reder underground, men lejlighedsvis de vil placere en reden eller koloni inde i væggen spær. Staldene er fælles steder at finde bier af enhver art, herunder humlebier. Det er vigtigt at korrekt at identificere typen af bee, før du fortsætter med fjernelse. For eksempel Tømrer bier findes typisk i staldene og kan være meget aggressive. Humlebier kan være mild manierede men vil beskytte deres reder af stikkende hvis de føler sig truet. Mens de fleste kolonier vil dø, hvis de blev efterladt alene indtil koldt vejr, foretrækker nogle ejere at ophæve kolonien, især hvis de er i et sted, der er tungt anvendte.

Instruktioner

•Locate reden. I nogle tilfælde kan der være mere end en koloni af humlebier i en stald. Bestemme, hvor mange man har med og den nøjagtige placering af reden. Aktivitet omkring reden bliver på et højdepunkt i løbet af dagen, men dette område bør undgås i dagtimerne. I skumringen er det sikkert at fortsætte med fjernelsen.

•Brug beskyttende gear til at dræbe bier. Disse dragter er fremstillet af netmateriale, der vil blokere bier fra at angribe din hud. Dragten vil omfatte en fuld krop afsnit samt en hætte med netting, der dækker dit ansigt.

•Spray insekticid omkring hiven efter mørkets frembrud. Arbejde, mens du stadig have nok lys til at se og ikke bruger en flash lys eller andre kunstige lys fordi det kan forårsage bier til at blive aktiv igen. Spray hele bikuben, slukker det grundigt med insektgift.

•Wait for bevægelsen at stoppe. Du vil kunne høre og se bierne som insekticidet begynder at slå dem ihjel. Vent til alle indlysende bevægelse til at stoppe, før du fortsætter.

•Pack indgangen og eventuelle andre huller med snavs. Dette vil lukke hiven og sikre, at bier tilbage i bikuben er dræbt.

•Wait en dag og sørg for, at alle bierne er døde. Når de er, tage ned hiven og brænde det til at disponere over den. Mens bier ikke vil genbruge en hive-fil, er det bedst at fjerne det og brænde det til at sikre, at alle bier inde er døde.

Tips & advarsler

  • Aldrig tilgang en hive-fil i løbet af dagen og aldrig tilgang uden beskyttende gear. Alvorlige skader kan opstå fra flere bistik.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com