Hvordan til at dræbe mælkebøtter med et hjem afhjælpe

August 18

Vedligeholde din plæne og holde ukrudtet væk kan være en håndfuld-en konstant frygtede opgave eller en passioneret hobby. Enten måde, ukrudt ligesom mælkebøtter har en tendens til at komme ind og ødelægge din dag. Mens der er dyre produkter og ukrudt mordere ofte kaldet ukrudt og Feeds du kan sprøjte på din plæne til at dræbe din ukrudt mens din græs sikker, er der andre billigere og hjemmelavede retsmidler til at udføre den samme opgave. Her er nogle enkle tips til at få dig på din vej.

Instruktioner

Tips du kan gøre derhjemme

•Maintain din plæne. Det første skridt i at fjerne mælkebøtter er forebyggelse. En korrekt manicured græsplæne er mindre modtagelige for ukrudt. Klippe det ofte, og holde det omkring 2 til 2 1/2 inches høj.

•Mulch din plæne. Hvis du finder du har Mælkebøtter, kan undertiden bioklip hjælpe. Det kan afskære sollys til den ukrudt-specielt deres blade-the kilde af deres næringsstoffer. Mulching også tilføjer næringsstoffer til jorden, at skabe en sund, stærk græsplæne. Ukrudtet trives i sur jord med lavt næringsstoffer, så en sund græsplæne afskrækker dem.

•Spray eddike på mælkebøtte. Brug en sprayflaske, oprette en eddike og vand løsning. Kombinere en del vand med en del eddike og spray eddike direkte på mælkebøtte. Imidlertid være forsigtig, da dette kan beskadige græs omkring den. En spray session skal dræbe ukrudt, men nogle gange to programmer er nødvendig.

•Pour kogende vand på ukrudt. Varme dræber mælkebøtte planter, og kogende vand bliver nemt gøre jobbet. Igen, men som trin 3, pas på at ikke hælde vand på de omkringliggende græs.

Tips & advarsler

  • Ved hjælp af kogende vand og eddike løsninger kan være farlige for dit græs, men kan også være farlige for din krop. Bruge alle forholdsregler, der er nødvendige for at holde dig sikker. Bære handsker og beskyttelsesbriller.

© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com