Hvordan til at dræbe melet Food Bugs

February 13

Mealy fejl er en soft-karrosseri insekter, der er vingeløse og ca. 4 millimeter i længden. Voksne har en voksagtig, tråd-lignende stof dækker deres krop. De er almindeligt forekommende i haven på mad planter såsom frugt og grøntsager og blomsterplanter. De forlader en sap-lignende materiale på mad, som de spiser, der kan forårsage svamp til at vokse. Nogle melet bug sorter, som dem der findes i grapefrugt, kan selv lever under barken af anlægget.

Instruktioner

•Tag et melet bug fra anlægget og placere det i en krukke. Send melet bug prøven til din lokale Universitet extension service for identifikation. Gælde kun insekticid til planten, hvis den mealy fejl er korrekt identificeret.

•Purchase Pseudaphycus flavidulus og Leptomastix epona hvepse fra en specialitet have lagre og frigive dem i køkkenhaven. Hvepse er naturlige rovdyr af melet bug og vil gøre arbejdet for dig.

•Rinse fødevare plante med en kraftig vandstråle fjerne og drukne mealy fejl. Brug en lavtryks slanger til at stige anlægget og forhindre skade på frugten.

•Mix en del vand til én del denatureret spiritus. Dyp en klud i blandingen og tørre plante for at fjerne den mealy fejl fra overfladen.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com