Hvordan til at dræbe Muscadine vinstokke

May 17

Hvordan til at dræbe Muscadine vinstokke

Muscadine vinstokke er faktisk drue planter, som mange mennesker vokser i deres værfter for de søde druer, som de producerer. Men vinstokkene vokser kraftigt og hvis vin ikke er velovervejet beskæres hvert år, det vil sprede sig længere og længere, over buskene og op træer, indtil muscadine vinstokke er vendt tilbage til den vilde tilstand. Skære vin vil kun resultere i nye kraftige vækst, så for at dræbe en muscadine drue vine, et systemisk ukrudtsmiddel, der absorberes i Rodsystemet er det eneste effektive middel.

Instruktioner

•Pick en dag at anvende ukrudtsmidlet, når der ingen regn i vejrudsigt for mindst to timer, så kemiske har en chance for at indtaste anlægget uden at være fortyndet med regnvand. Vent, indtil om morgendug er tørret på bladene og der er ingen vind.

•Anvend en 2% opløsning af glyphosat til at sprøjte over overfladen af bladene på mindre muscadine vinstokke, indtil de er våde. Gælde det for så mange af bladene, som du kan nå, at være omhyggelig med ikke at sprøjte andre planter i det område, du ønsker at leve.

•Klippe tilbage store vinstokke med en træ sav eller motorsav. Male den resterende stump med en 40 til 50 procent løsning af glyphosat, fugte hele snitfladen med ukrudtsmidlet ved hjælp af en engangs pensel.

•Fjern de klippe dele af vine fra området, så de ikke har en chance for spiring tilbage igen.

Tips & advarsler

  • Følg sikkerhedsforanstaltningerne, når du arbejder med ukrudtsmidlet.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com