Hvordan til at dræbe myg æg

December 19

Myg kan hurtigt ødelægge en forår eller sommer aften med deres uophørlige summende og bidende. Udover at være irriterende sender skadedyr en række alvorlige eller alvorlige sygdomme til mennesker og dyr som encephalitis, gul feber, malaria, denguefeber og hjerteorm. Når myggene udklækkes, kan lidt gøres for at modvirke deres tilstedeværelse omkring hjemmet. Det er bedst at fjerne myg i deres tidligste stadier at forhindre dem i at blive et problem senere.

Instruktioner

•Fjernelse stående vand kilder omkring dit hjem, hvor myggene race: vælte urtepotter, trillebøre, dæk, presenninger, forsømte barnlille pools og alle andre elementer, at hente vand. Ændre vand i birdbaths, barnlille pools og kæledyr skåle dagligt eller ophøre med at bruge dem udendørs. Vanding din græsplæne og haven regelmæssigt og udfylde huller i gården med mørtel. Rake tagrender af din kantsten og rense blade fra regn tagrender på dit tag at fremme kloakering.

•Undersøg stående vand hvor du har mistanke om tilstedeværelse af myg. Det er nemt at se myg larver i grundt vand med en lys bund---larver er 0,2 til 0,5 inches lang og gennemsigtig hvid farve med en stang-formede krop, en behåret, gennemskinnelige hoved med store sorte øjne og en sifon røret bruges til vejrtrækningen på vandoverfladen. Hvis vandet er dybt eller har en mørk base, indsamle en prøve med en hvid kop til check for tilstedeværelse af myg. Hvis du bemærker myg, kan du behandle området med insektgift.

•Applicer en insekticid indeholdende BTO, en bakterier giftigt for myg, til målområdet. BTO vil dræbe myg i deres tidlige stadier uden at skade fisk eller andre vilde dyr. Følg anvisningerne på din BTO pakke til at bestemme hvor meget at tilføje til angrebne vand.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com