Hvordan til at dræbe myrer i en måde, der er sikker for hvalpe

November 5

Myrer har været et problem for mennesker i århundreder. Udvikling fra små, hveps-lignende insekter mere end 110 millioner år siden, myrer har rejst rundt i verden og nu bebor næsten alle kontinenter. Forskere har opkaldt mere end 14.000 forskellige arter af myrer, hvilket gør dem en af de mest almindelige husholdning skadedyr. Dræbe myrer uden at skade kæledyr kan være en smule arbejde, men det er værd at sikkerhed og trivsel i jeres pets.

Instruktioner

•Walk gennem dit hjem, placerer et par dråber af Pebermynteolie på områder du ikke vil især myrerne invaderer. Myrer ikke kan lide lugten eller smagen af olien og vil gå ud af deres måde at undgå det. Pebermynteolie er et godt valg for indendørs skadedyrsbekæmpelse, da det ikke er skadeligt for dine hvalpe og kan findes på enhver helsekostforretning.

•Fyld en spray flaske med en 50/50 blanding af plain hvid eddike og vand, og spray det omkring omkredsen af dit hjem, herunder vindue og dørkarme. Myrer finde stærke lugten af eddike utiltalende og vil undgå områder, der er blevet sprøjtet. Eddike er en bedre løsning end kommercielt tilgængelige ant afskrækkende, fordi det er helt naturligt og indeholder ingen gift, der kunne blive syg dine unger.

•Look omkring din ejendom for levende myre kolonier. Myrer typisk bygge store underjordiske kolonier for at beskytte dronning og unge myrer, og vil rejse frem og tilbage til kolonien under deres daglige mad-indsamling rutiner. Koncentrere dine udryddelseslejre indsatsen tæt på kolonien vil give hurtigere resultater.

•Mix 1 kop varmt vand med 1 kop sukker i en lille skål, så sukkeret helt opløses i vandet. Hæld små vandpytter denne sukkersirup omkring live ant bakker for at give myrer en kilde til mad fra dit hjem. Sukkeropløsning vil tiltrække myrerne tilbage mod kolonien og vil ikke såre dine hvalpe hvis de kommer til at drikke den.

•Spread et tyndt lag af tør cornmeal omkring bakken og langs enhver ant stier. Cornmeal er en fin jorden mel fremstillet af majs, der udvider sig når det kommer i kontakt med væsken. Myrerne vil spise cornmeal og bære det tilbage til kolonien at fodre dronningen. Når myrer indtager vand eller nektar, vil cornmeal udvide i deres små kroppe og dræbe dem. Cornmeal er sikkert at bruge omkring jeres hvalpe, fordi det ikke vil svulme nok til at volde dem skade.

Tips & advarsler

  • Tjek din ejendom omhyggeligt for myrer; kolonier kan være stort nok, at de vil opdele og bebor forskellige dele af din værftet.
  • Anvend aldrig kemiske ant killers omkring jeres hvalpe. Mest indeholder giftstoffer, der er yderst giftige for skadedyr og husdyr, og kan hurtigt dræbe unge hvalpe, der kommer i kontakt med dem.

© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com