Hvordan til at dræbe myrer på stueplanter

March 4

Hvordan til at dræbe myrer på stueplanter

Potteplanter tilføje en naturlig touch til ethvert rum, de vises i, men de kan også havnen skadedyr som myrer. Potteplanter, der tilbringer tid udendørs i sommeren er tilbøjelige til at bringe disse insekter indeni, men selv hvis dine planter er indendørs året rundt myrer kan finde vej til dem. Myrer fodre ikke på stueplante, men deres underjordiske tunneler kan beskadige rødderne. Ofte hvis der er myrer på dine potteplanter, kan du også have andre insekt problemer såsom bladlus.

Instruktioner

•Undersøg undersiden af bladene til små grønne eller hvide insekter, eller kigge efter tegn på skadedyrsangreb blad skader eller en klæbrig substans kaldet honningdug. Myrer har tendens til at angribe stueplanter, der har problemer med bladlus.

•Treat stueplante med en insektdræbende spray hvis bladlus er til stede. Myrer forlader ofte når fødekilde er væk. Følg etiket anvisninger for korrekt anvendelse, selvom mest insektbekæmpelsesmidler sprays er kun sprøjtes på de berørte områder.

•Fjern alle fødevarer kilder fra i nærheden af planterne. Opbevare madvarer i lukkede beholdere og feje op nogen krummer eller spild straks. Myrer kan bygge reder i potteplanten jord, hvis der er en nærliggende fødekilde i dit køkken, de landbrug.

•Indstil en myre fælde nær potteplanter. Ant fælder er fyldt med agn, som tiltrækker myrer. Afhængigt af typen fælde bære enten myrerne forgiftet agn tilbage til reden hvor det forgifter andre myrer, eller de er fanget inde i fælden at dø. Ant fælder er tilgængelige på de fleste hjem og haven butikker.

•Repot anlægget hvis angreb er svær. Tag planten udendørs og løfte det fra puljen. Bortskaf den gamle pottemuld. Skyl så meget af jorden som muligt fra planternes rødder så repot plante i frisk pottemuld.

Tips & advarsler

  • Hængende plante er mindre tilbøjelige til at tiltrække myrer.
  • Læs etiketten advarsler før brug af pesticider. Nogle pesticider er farlig for potteplanter. Aldrig bruge pesticider i områder, hvor dyr eller børn spille.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com