Hvordan til at dræbe og kontrollere ukrudt i befængt græsplæner

November 18

Hvordan til at dræbe og kontrollere ukrudt i befængt græsplæner

Ukrudt kan være en hovedpine for enhver boligejer med en plæne eller haven. Ukrudt er dybest set enhver type plante, der vokser, hvor det ønskes ikke. Nogle ukrudt som crabgrass og mælkebøtter er velkendte, mens andre kan gå upåagtet hen, fordi de ligner græs eller andre ønskværdige planter. Nøglen til at holde din værftet weed-fri er at dræbe alle de ukrudt i øjeblikket vokser og forhindre dem i at vende tilbage.

Instruktioner

•Spray ukrudt med herbicid, hvoraf mange er mærket for specifikke typer af ukrudt som bredbladet ukrudt som Kløver, mens andre er multi-purpose ukrudtsmidler. Nogle weedkilling herbicider skader ikke græsset, mens andre herbicider vil dræbe enhver plante de rører. Beslutte, hvilken type der er bedst for din græsplæne og vælge i overensstemmelse hermed. Sprøjte for ukrudt og give ukrudtsmidlet en dag eller to til at dræbe ukrudt, før du fortsætter til næste trin.

•Træk ukrudt ved hånden. Dette kan være tidskrævende men er effektiv, så længe du trækker op rodsystemet med den overjordiske del af anlægget. Tag fat i bunden af ukrudt som tæt på jorden, som du kan, så trækker det fra jorden. Som Rodsystemet er trukket fri fra jorden, lavere din greb og trække så meget af rodsystemet op af jorden, som du kan. Trække i hånden er effektiv for ukrudt der er resistente over for ukrudtsmiddel spray, er tæt på din græsplæne planter eller blomster eller for meget tyk pletter af ukrudt.

•Applicer barkflis omkring dine planter og buske. Barkflis vil hjælpe med at kvæle ukrudtet og dræbe dem ved at nægte dem det sollys, de behøver for at vokse. Mulching forhindrer også ukrudtsfrø i jorden fra spire. Fjerne eller dræbe alle ukrudt i området, så spredes en 1 - til 2-tommer lag barkflis omkring dine planter og blomster.

•Mow din græsplæne ofte. Sæt din plæneklipper dybde, så du ikke skære mere end en tredjedel af højden af græs; du ønsker at holde græs tæthed høj. Skære for meget ud på én gang sænker tætheden og give weed frø en bedre chance for at spire og vokse. Du kan være nødvendigt at klippe din plæne hver tre til fem dage i løbet af foråret og sommeren, når græsset vokser hurtigt.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com