Hvordan til at dræbe parasitter i jord

March 4

Hvordan til at dræbe parasitter i jord

Tanken om parasitter, der lever i jord er kram af horror-film. Desværre, voksen parasitter og deres æg faktisk bebo jord, græs, sand og en række andre jorden materiale. Gå og bruge tid på inficerede jord sætter dig i risiko for ordregivende parasitter, som gør spise fødevarer, der er vokset fra det. Du skal fjerne dem fra jorden for at holde din familie og dit kæledyr sikker.

Instruktioner

•Sprinkle 10 lbs. af natriumborat per hver 100 kvadratfod af jord til at dræbe parasitter såsom hookworms. Natriumborat vil dræbe vegetation, derfor kun bruge den hvis du ikke har noget imod dræbe din græs. Natriumborat er typisk tilgængelige på apoteker og isenkræmmere. Holde enhver kæledyr og børn væk fra plænen, hvis du anvender dette stof, som det er potentielt skadelige.

•Tillad den inficerede jord til at blive udsat for hyppige sollys, hvis det er muligt. Mange parasitter og deres æg dø hurtigt, hvis de føler varmen fra solen i længere tid. Klip grene eller hække at lade solen til at slå på den inficerede jord til at dræbe parasitter, deres larver og deres æg.

•Tag inficeret jord, hvis det er muligt. Nogle parasit æg er resistente over for de fleste former for behandling og kan forblive i jorden i årevis. Ofte skal du fjerne jorden og erstatte det med ren jord. Hvis det ikke er muligt, forsøge at vælte jord til en dybde af 8 til 12 inches.

Tips & advarsler

  • For at undgå at blive smittet med parasitter, aldrig gå barfodet eller ligge ned på inficerede jord. Hvis du håndtere jorden, vaske dine hænder straks. Undgå Derudover tillader kæledyr og børn til at tilbringe tid på jorden og vaske deres hænder eller fødder, hvis de kommer i kontakt med jorden.
  • Fjerne eventuelle inficerede pet taburet fra jord straks at undgå yderligere angreb.
  • Rutinemæssigt administrere orm medicin til dit kæledyr til at forhindre en parasit infektion.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com