Hvordan til at dræbe plante fluer

October 27

Hvordan til at dræbe plante fluer

Flere typer af fluer, som cluster fluer, svamp myg og whiteflies, er skadedyr af både indendørs og udendørs planter. Disse fluer ikke kun skade planterne de sværmer rundt ved at suge saften ud af planten, men de er også en gene for mennesker. Fluer er i stand til med bakterier, der fører til madforgiftning blandt andre ting. Hvis du flyver omkring dine planter, handle straks til at dræbe dem.

Instruktioner

•Træffe asiatiske dame biller, minut pirat bugs eller lacewings i anlægget miljøet hvis din flue angrebne planter er udendørs. Disse naturlige rovdyr vil dræbe fluer for dig.

•Indstil-up gule klæbrige fælder omkring begge dine indendørs og udendørs planter. Fluerne sidde fast til fælder og dø. Fortsætte med at erstatte de gul klistret fælder indtil de bliver forbliver klar.

•Squirt planter, herunder nedenunder blade, med en hjemmelavet Neem olie insekticid. Neem olie er en all-naturlige insekticider, der kan bruges ved at blande 1/2 ounce med 1 kvart vand og 1/2 tsk af flydende opvaskemiddel. Administrere Neem olie insekticid med en sprayflaske.

•Sæt en bug zapper at dræbe fluer, der Plage dine planter. Fluer vil blive tiltrukket af lyset inde bug zapper, men vil være stød når de forsøger at undersøge lyset.

•Administer et pyrethrum-baserede insekticid som anvist på produktets etikette. Pyrethrum er sikker til brug indendørs og udendørs, fordi det er stammer fra tørrede krysantemum. Du kan være nødvendigt at genanvende insekticid med to ugers mellemrum til helt udrydde fluer, så sørg for at helt læse instruktionerne.

Tips & advarsler

  • Holde din papirkurv dækket og pick-up pet gødning ofte til at undgå at give fluerne et sted til at yngle.
  • Kemiske insekticider med de aktive ingredienser Deltamethrin eller Cypermethrin vil dræbe alle fluer, der hassling dine planter, men de er ikke sikkert at bruge omkring human eller pets.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com