Hvordan til at dræbe Reed græs

September 30

Hvordan til at dræbe Reed græs

Reed græs sorter, fundet i nærheden af våde områder såsom flodbredder og moser, har høje, tynde stilke og lange, flade blade. Blomstringen sker i slutningen af foråret og sommeren. Reed græs findes overalt i alle, men de koldeste områder i verden og er primært brugt af landmænd og regeringerne for erosion kontrolformål. Svært at dræbe, ivrige efter at udvide og hurtig til at vokse, reed græs ofte udrydder og erstatter indfødte, eksisterende flora i et vådområde. Større operationer udnytte årlige afbrænding for at dræbe og styre reed græs, men er mindre farlige kemiske muligheder for boligejere.

Instruktioner

•Vælg herbicid godkendt til akvatiske brug som Rodeo mærke herbicid anbefalet af University of Illinois. Forberede herbicid ifølge etiketten retninger og tilføje til et herbicid sprøjtepistol eller sprøjte.

•Spray siv græs i det tidlige forår, når bladene er stadig grønne. Målrette store klumper fra flere retninger og bruge spray teknikker, at minimerer mængden af drift i luften. Anvende nok herbicid for at sikre effektiv dækning. Undgå at anvende så meget at overskydende herbicid løber fra anlægget og ind i den omgivende jord og vand. Kontrollere herbicid mærkning for at identificere hvilke dele af planten til målet.

•Gentag for alle kendte patches eller klumper af uønskede reed græs. Undgå dryp eller sprøjtning ukrudtsmidlet på andre planteliv, som de fleste herbicider er non-selektive og dræbe planter over én kam.

•Kontrollér sprøjtes områder mod slutningen af sommeren. Fjern alle døde reed græs og lede efter levende enheder.

•Træk enhver resterende omstrejfende, levende reed græs stilke i hånden. Genanvende herbicidet det følgende forår.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com