Hvordan til at dræbe ringorm i græs

July 2

Nævne ringorm til mange mennesker og tanker af omklædningsrum, gymnastiksale, fitness-centre og andre områder, hvor mange mennesker samles for fysiske aktiviteter. Dog er ringorm også udbredt hos household pets herunder hunde, der ofte kontrakt ringorm svamp fra gården. Kontrollerende ringorm svamp kan gøres på samme måde som andre værftet svamp sorter og kan ske i nogle tilfælde uden brug af hårde og farlige kemikalier.

Instruktioner

•Klippe græs i det berørte område med en plæneklipper til en højde, der er ikke mere end 3 inches høj. Taske eller rive overdreven udklip, der kan forstyrre svamp behandlinger.

•Kontrollér en løsning af bagepulver og vand i en haven sprøjte. Tilføj 1/4 kop bagepulver pr. gallon af vand og blandes i en haven sprøjte.

•Applicer bagning sodavand og vand blandingen til området af plænen påvirket af ringorm svamp. Tillade løsning til tørre og begynde at absorbere overskydende fugt fra plænen. Sluk alle kunstvanding i flere dage og ikke vand til at tillade bagepulver til arbejde.

•Purchase en multipurpose fungicid, der indeholder cholorthanlonil og kan være maketed under forskellige navne kommercielt. Følge anvisningerne fra producenterne specifikt med hensyn til blanding af chlorothalonil med vand i haven sprøjten. Bære øjenbeskyttelse og handsker mens blanding og sprøjtning.

•Spray chlorothalonil jævnt over det berørte område i plænen og lad det tørre. Ikke vand, endnu en gang, i flere dage.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com