Hvordan til at dræbe Sage græs

October 20

Sage græs (Broomsedge bluestem) er en indfødt plante af Midtvesten sletterne, har en kobber farve i efteråret og vinteren, og er sommetider dyrket i den hjem landskab som en prydplante. Sage græs er ofte svært at kontrollere, da den trives i mindre end ønskeligt jordbundsforhold. I store græsgange, salvie græs ofte styres af brænding eller tvunget græsning. I den hjem landskab, men bruge non-selektive herbicid for at dræbe sage græs.

Instruktioner

•Forbered at bruge kemiske herbicid, der indeholder glyphosat for at dræbe sage græs. Bær beskyttende tøj, beskyttelsesbriller, lange bukser og langærmet skjorte. Sørg for børn og dyr er indendørs eller fra området skal sprøjtes. Vent indtil en tør dag når vinden er minimal. Læs etiketten grundigt, og overholde de forberedelse, fortynding og ansøgning instruktioner.

•Spray glyphosat på sage græs om foråret, når det aktivt voksende. Spray i en selv fejende bevægelse. En rygsæk sprøjten fungerer godt, men for små områder, en klar-til-spray produktet kan være ideel. Da glyphosat produkter indeholder forskellige koncentrater, Følg dosering priser skrevet på etiketten for at dræbe græsser.

•Reapply i efteråret til enhver sage græs, der fortsætter med at vokse. En anden spray af glyphosat næste forår kan være nødvendigt at afsluttet jobbet.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com