Hvordan til at dræbe sorte mider fra basilikum

April 10

Hvordan til at dræbe sorte mider fra basilikum

Basil's aroma frastøder nogle fælles skadedyr som myg og tomat hornworms. Af denne grund anbefaler gartnere urt som en følgesvend anlæg til sårbare grøntsager. Desværre, basilikum kan ikke afvise alle skadedyr, og kan være målrettet af bittesmå sorte eller røde mider kaldet spider mider. Der er en bred vifte af naturlige og kemiske produkter på markedet, som kan styre mider på din basilikum.

Instruktioner

•Blast udendørs basilikum planter med en højtryks slange til at vaske af mider.

•Test spray én plante et par gange med et insekticid eller insekt-control produkt af dit valg. Kommercielt produceret insekticid sæbe er designet til at dræbe spider mider og en lang række andre skadedyr på urter. Hvidløg vand er en FDA-godkendt frastødende, der styrer-- men ikke dræbe--spider mider.

•Undersøg din basilikum blade over de næste par dage for at sikre spray ikke skade plante--hvis blade ser brændte, gulnet, deforme eller beskadiget på nogen måde, kan du prøve et andet produkt. Hvis planten ser sund, skal du bruge produktet på alle dine planter ifølge pakke retninger.

•Rake befængt barkflis eller udklip omkring basilikum planter at slippe af enhver resterende mider. Smide det inficerede materiale i en affaldssæk og bortskaffe det.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com