Hvordan til at dræbe sorte myrer

March 4

Hvordan til at dræbe sorte myrer

Dit hjem er din helligdom og slottet, og når det er invaderet, du ønsker at tage hvert skridt, du kan for at beskytte den. Bugs er en uundgåelig irritation, men de kan kontrolleres eller elimineres med et par enkle trin. Hvis myrer er et problem i dit hjem, bør du vide, at de sværmer i kolonier specifikke til deres type. Sorte myrer, også kendt som sukker myrer, er fælles køkken besøgende. De er omkring 1/8-inch lang med skinnende, sort organer.

Instruktioner

•Aftør ned i vasken og områder af disken, der kommer i kontakt med fødevarer partikler. Hæld blegemiddel ned i afløbet til at slette mad lugter. Fjerne affaldsjournal poser fyldt med madrester (Prøv at bruge poser med bagepulver).

•Pour hvid eddike på en svamp eller køkken håndklæde, derefter tørre det over tællere, vask og afløb. Myrer finde duften af hvid eddike frastødende. Hvad mere er, vil hvid eddike faktisk bryde ned dufte tilbage i luften af den mad, som myrer ved for at følge. Hvis du har set myrer andetsteds i huset (gulve, hjørner, osv.), skal du gentage processen, men undgå tæpper eller vævede materialer, som kan være plettet af eddike.

•Sprinkle borax i hjørnerne af køkkenet eller andre områder hvor du har set myrer. Borax, som indeholder majssirup, er fristende til myrer for sin sukkerholdige lugt og smag, men det er også giftige for dem. Fordi det er langsomme virkende, vil myrerne forbruge Borax, vende tilbage til deres koloni og undvære det til andre myrer, drab flere af dem.

Tips & advarsler

  • Når du bruger eddike, Sørg for det er hvid eddike og ikke apple cider eddike. Nøglen til at dræbe sorte/sukker myrer er at bruge som lille sukker som muligt.
  • Ant lokkemad kan købes i isenkræmmere. Look for lokkemad særligt rettet mod sort eller sukker myrer.

© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com