Hvordan til at dræbe Spider mider & hvide fluer

August 22

Hvordan til at dræbe Spider mider & hvide fluer

Spider mider og whiteflies lever for det meste på undersiden af blade og skade dine planter ved at tegne sap ud af bladene. Disse skadedyr kan svække din plante, skade deres udseende, reducere produktionen af frugt og grøntsager og endda forårsage død i tilfælde af alvorlige angreb. Drab spider mider og whiteflies på de første tegn på angreb er vigtigt at forebygge mere alvorlige problemer, når insekterne yngler.

Instruktioner

•Mix en teskefuld koncentreret skålen vaske i en sprayflaske med omkring 30 ounce af vand. Ryst flasken for at opløse vaskemiddel og distribuere det jævnt.

•Spray på undersiden af dit anlæg blade med blandingen.

•Spread vaseline på en gul plade og sted det i nærheden af en plante befængt med whiteflies. Ryste planten forsigtigt for at forstyrre fluer. Mange af dem lander på pladen fordi gule objekter tiltrække whiteflies.

•Spread gartneri olie på bladene til at dræbe skadedyr. Kontrollere anbefalinger på beholderen for at sikre olie anbefales til brug på disse insekter og typen anlæg du har.

•Brug et insekticid hvis du stadig har spider mite eller whitefly problemer. Bede en arbejdstager på dit lokale Havecenter eller drivhus til en anbefaling til dit specifikke anlæg. De fleste insekticider fungerer bedst, når den anvendes tre eller fire gange med ansøgninger fordelt tre til fire dages mellemrum.

Tips & advarsler

  • Mariehøns og lacewings er naturlige rovdyr af både spider mider og whiteflies, så ikke afskrække disse insekter fra besøger din have. Firben, frøer og praying mantises vil også bytte om whiteflies.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com