Hvordan til at dræbe Spider mider på nåletræer

August 29

Hvordan til at dræbe Spider mider på nåletræer

Spider mider relish fodring på de stedsegrønne nåle af nåletræ træer og buske. Insekterne bruger deres skarpe, piercing mund til at bryde gennem nåle overflade og drikke næringsstofferne. Løvet begynder at udstille gule spotting, tørre op og slip fra nåletræ. En arachnid, spider mite, måler mindre end 1/50 af en tomme i længden. Insekter vises som små gul-grønne pletter. En tynd gjord kan også dække løv. Spider mider foretrækker varmt, tørt vejr. Forstærkning af insekter før skaden bliver omfattende.

Instruktioner

•HOSE off en lys angreb af spider mider ved hjælp af en stærk byge af vand. Gentag processen i løbet af tre til fire dage til effektivt at kontrollere spider mider. Overvåge nåletræer løv regelmæssigt for tegn på gentagne skadedyrsangreb.

•Applicer insekticid sæbe indeholder kalium eller natrium salte af fedtsyrer til nåletræ og slange stoffet ud til at styre mere alvorlige angreb. Følg anvisningerne på etiketten insektbekæmpelsesmidler sæber til at afgøre, om en genansøgning er nødvendige.

•Åbn aggressiv mider (Phytoseiulus spp., Metaseiulus spp. og Amblyseius spp.) på inficerede nåletræer. Mider vil forbruge spider mider. Køb de røveriske mider på mest haven forsyning butikker.

•Spray nåletræ med en miticide, der indeholder diazinon, disulfoton, malathion, acephat eller chlorpyrifos, hvis angreb er svær. Følg anvisningerne på miticide's etiket for programinstruktioner.

Tips & advarsler

  • Mariehøns spise spider mider. Overveje at købe en kasse med insekter på en haven forsyning butik og lade dem løs på de inficerede træer eller buske.
  • Gartneri olier anvendes i løbet af sommeren hjælper dræbe spider mider.
  • Undgå at bruge insekticider på et vilkårligt træ eller busk, hvor nyttige insekter er blevet frigivet. Insekticider vil dræbe spider mider og gavnlige insekter.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com