Hvordan til at dræbe stedsegrønne træer

October 12

Hvordan til at dræbe stedsegrønne træer

Stedsegrønne træer er en type af træ, der holder sine grønne blade eller nåle hele året rundt. Hvis du har en evergreen, som du ønsker at slippe af med, kan du fjerne det på flere måder. Store træer skal skæres, men du vil stadig nødt til at beskæftige sig med stammen. Frøplanter og mindre træer kan fjernes fra jorden med en skovl, men rødderne er undertiden vanskeligt og nede træ. Dræbe træet først kan hjælpe i svækker rødderne, som hjælper med at fjerne de mindre træer, som stubbe fra større virksomheder.

Instruktioner

•Pour en stor mængde af stensalt rundt i bunden af træet hvis du ikke vil have noget vokser i området for en stund. Salt vil dræbe vegetation og selv stedsegrønne træer, men det gør også jorden ubeboelig. Anvende det med dette i tankerne. Afhængigt af størrelsen af træet, du muligvis overalt fra 1/2 kop flere kopper af salt.

•Kontrollér et stort skåret i træ nær jordoverfladen og vente. Det vil tage lidt tid og tålmodighed, og det kan stadig ikke arbejde. Hvad du håber på er at en neglesvamp vil finde sin vej i gennem snit og langsomt dræbe træet.

•Klippe træ ned med en motorsav eller ax. Når det er nede, dræbe stumpen. Mange træer kan spire nye vækst fra stammen, da stammen ikke altid dø bare fordi den væsentligste del af træet er væk. Bore huller i den øverste overflade af stumpen og hæld en kemisk stump killer i hullerne og hele resten af træet. Disse stump killers er lavet af forskellige kemikalier, såsom glyphosat-baseret herbicider eller triclopyr.

•Hold området overwatered og overfertilized. For vanding, holde jorden klæg-fugtig at starte root rot. Befrugtning, fordoble det beløb, der er foreslået på pakken af gødning og fordoble antallet af gange du anvender det i løbet af året.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com