Hvordan til at dræbe støv eller Spider mider

September 12

Spider mider er en type af insekt, der bytte om haven planter og frugter. Spider mite parasitære kan ske hurtigt, hvilket gør disse skadedyr risiko for løv, prydplanter og grøntsager og frugt afgrøder. Hvis venstre umarkeret, kan spider mider beskadige nok til at dræbe planter. Red spider mider er mest tilbøjelige til at forekomme i drivhuse og vinterhaver og de trives i varme, støvede forhold. Husstøvmider, på den anden side, bebor din madrasser, lagner og pude. De lever af døde hudceller og støv, og kan forårsage allergier. For at slippe af med spider eller støv mider, følge et par enkle trin.

Instruktioner

Instruktioner for at kontrollere Spider mider

•Undersøg dine planter nøje, og inspicere dem ofte. Gang din have, drivhus eller orchard flere gange om ugen for at kontrollere for spider mider. Inficerede planter vil se støvede og har små spindelvæv sammenfiltrede i bladene. Være særlig opmærksom på undersiden af bladene. Kontroller altid nye planter til spider mider og spider mite larver før at bringe dem i din have.

•Hvis du finde skadedyr eller har en infestation, træffe foranstaltninger straks. Stop befrugtende stærkt, for at starte. Plante-fodring insekter såsom mider foretrækker de friske nye vækst anlagt den ved kraftig gødning. Hvis du skal gøde din drivhus planter, skal du bruge en langsom frigivelse gødning.

•Brug insekticider til at dræbe spider mider. Købe disse på et hjem og haven center, eller lave din egen. Hjem retsmidler kan blive blandet op med parabol eller tøjvask sæbe og varmt vand.

Forpakket og brug spider mite rovdyr såsom mariehøns og lacewing møl. Disse insekter æder spider mider og spider mite larver. Hvis du vil bruge gavnlige insekter, men husk på, de yngler så godt. Du bliver nødt til at frigive en række af dem i naturen for konsekvent at holde dit drivhus fra at blive overskredet.

Instruktioner for at kontrollere støvmider

•Vacuum din madras, bruge den højeste indstilling på din støvsuger.

•Dæk toppe og siderne af din madras med en plastik foring at holde støvmider ud eller ind. Du kan også sætte din pude i en plast.

•Wash dit sengetøj, herunder tæpper, i meget varmt vand (mindst 130 grader F). Vask dine plader mindst hver 2 uger, og din hovedpude mindst en gang om året.

Kil temperaturen i dit hus. Støvmider som varme, fugtige forhold. Holde dit hus koldt at dræbe dem.

•Rengør dit hus regelmæssigt for at undgå reinfestations.

Tips & advarsler

  • Brug en lup til at finde og identificere spider og støv mider.
  • Sørg altid for alle pesticider er sikkert for dine planter og gavnlige insekter.

© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com