Hvordan til at dræbe tomat plante insekter

November 15

Hvordan til at dræbe tomat plante insekter

Sommeren haven tager tid og kræfter, men smagen af din første hjemmedyrkede tomater gør alle sved umagen værd. Den værste fornemmelse er at se din hånd-dyrket frugt bliver ædt op af irriterende insekter. Stinke bugs, bladlus og tomat larver er de mest almindelige syndere og de værste fjender af tomat gartnere.

Instruktioner

•Hand vælge bugs ud dine planter. Som du vand og gåtur gennem din tomatplanter, visuelt inspicere blade, stængler og frugten af hver plante. Bære en mælkekarton (med toppen afskåret) halv-fuld af sæbevand vand og drop insekter ind i det, hvor de vil drukne.

•Anvend en spids pind til at spidde snegle. Som du inspicere din tomatplanter, bruge en spids pind til at stikke og dræbe lurer snegle. Du kan også holde haven fri for ukrudt og nedbrydes kuld for at forhindre slug skadedyrsangreb.

•Brug agn. Hænge fugtig, rød tennisbolde fra stilke af din tomatplanter og coat hver med sticky spray, såsom Tangle fælde, at fange stank bugs. Inspicere fælder hver morgen og banke fundet fejl i din mælkekarton sæbevand.

Placer skåle forslidt øl i din have til at tiltrække sneglene. De vil falde ind i beholderen og drukne.

•Spray dine planter med Neem olie. Neem træ producerer olie, der indeholder azadirachtin, som effektivt dræber mange blad-ædende insekter. Det udviser meget lav toksicitet over for pattedyr og kan anvendes op til dagen for høsten. Bland en Neem olie koncentrat med vand (ca 3 til 4,5 procent azadirachtin) og spray direkte på dine planter.

•Brug diatoméjord. Lavet af fossilzed vandplanter, dette pulver har små skarpe kanter, at punkterer f.ex af insekter og tørrer dem. Støv dine planter med diatoméjord at befri din have af snegle og snegle.

•Spray planter med insekticid sæbe. Naturlige planteolier og animalsk fedt i insekticid sæbe dræbe soft-rørige bugs som bladlus uden at beskadige dine planter. Disse sæber er ikke skadelige for nyttige arter såsom dame bugs.

•Prøv rotenon. Denne generelle, plante-afledte pesticid er meget effektiv i at dræbe hus og haven insekter. Det kan anvendes som støv eller pulver direkte på dine planter. Vær omhyggelig med at undgå eksponering for huden eller ved indånding.

Tips & advarsler

  • Vær sikker på at klart mærke nogen krukker bruges til insekticider. Der vil holde dig fra at bruge det til noget andet og blive udsat for skadelige rester.
  • Barske kemikalier, der anvendes på tomatplanter kan efterlade rester og være giftige, når det senere indtages. Forsøge økologisk havearbejde teknikker til at holde dig og din familie sikkert.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com