Hvordan til at dræbe Tømrer bier & hvepse

June 20

Hvordan til at dræbe Tømrer bier & hvepse

Et hus er en veritabel legeplads for tømrer bier og hvepse, som tømrer bier bar deres hjem i blødt træ sidespor og trim, mens hvepse bygge deres reder under beskyttende tagudhæng.

Dræbe begge typer af insekt er muligt, selvom drab Tømrer bier er en smule tricky, da de tunneller, de bar er kun ca ½-tommer bred, med enderne bøjet i en 90 graders vinkel til at beskytte larve.

Fjerne både Tømrer bier og hvepse effektivt er en to-trins proces. Den første fase er ødelæggelsen af deres levesteder, mens den anden etape indebærer afskærme potentielle indgangspunkter.

Instruktioner

•Fjern alle hveps reder under tagskægget af dit hus om natten, hvor hvepse er mindst aktive, ved at banke dem til jorden med en lang pind eller stang.

•Destroy reder ved at kaste dem ind i en udendørs lejrbål eller mætte dem med WD-40. Må ikke smide en hveps reden i brand efter at have sprøjtet det med WD-40. Vælg en metode eller den anden.

Bære beskyttelsestøj, når banker hveps reder på jorden, såsom langærmet skjorter og lange gummihandsker overlapper med ærmerne, lange bukser og en hat med mesh netting omkring dit ansigt.

•Locate Tømrer bee entry point fra en sikker afstand i løbet af dagen, og derefter spray WD-40 i disse indgangspunkter ved at indsætte den "strå" stikker ud fra toppen af dåsen i hullerne.

Dette bør ske om natten, når Tømrer bier er inaktive og de kvindelige Tømrer bier er til stede i deres huller. Dræbe kvindelige kraftigt reducerer fremtidige angreb.

•Wait et par dage for at se om spray behandling har været en succes, og derefter udfylde hullet ved at anvende en lille perle af caulk og derefter udtværing det flush til den træ sidespor eller trim med en plast spartel. Du skal muligvis gentage dette trin mange gange over flere år, før du finde alle de aktive områder.

•Paint alle udvendige overflader i dit hjem, der har nøgne træ stikke gennem med fire frakker af maling: en frakke af høj kvalitet udvendige primer, to frakker af maling og en frakke af finish. Dette vil hjælpe med at forhindre Tømrer bier fra at finde nøgne træ steder hvor de kan bore tunneler og lægge æg.

Desværre, hvis et stort skår på siden af dit hus har peeling, afskalning maling, hele siden skal være helt malet. Nøgne træ steder bare en ¼-tommer i diameter er nok til at lade Tømrer bier ind.

Tips & advarsler

  • Når sprøjtning WD-40, bruge gummi eller latex handsker, øjenbeskyttelse og en respirator.

© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com