Hvordan til at dræbe trærødder i drivhuse

October 11

Hvordan til at dræbe trærødder i drivhuse

Når trærødder invadere et drivhus, kan de skabe ravage med flooring materialet og røve næringsstoffer fra i jorden senge. At fjerne trærødder fra gulve og jord hjælper med at beskytte drivhuset fra skader. Når rødderne er blevet dræbt og fjernet, kan du anvende flere måder at forhindre dem i at komme tilbage.

Aggressive træer

Træer med lavvandede, aggressive rodsystemer er mere tilbøjelige til at invadere drivhuse end langsomt voksende træer med dybe rødder. Problematisk træer omfatter sølv ahorn (løn), US Department of Agriculture plante hårdførhed zoner 4 til 9, og popler, aspen og cottonwoods (Populus spp. og cvs.), hardy i USDA zoner 3 til 9. Sølv ahorn er tolerant over for root beskæring og kan styres uden at dræbe træet hvis det allerede vokser i nærheden af drivhuset.

At fjerne rødder

Drivhus gulve kan afgives fra beton, grus eller bare jord eller sand. For drivhuse med snavs eller grus gulve, kan trærødder blive dræbt af opskæring og grave ud rødderne. Den samme metode vil arbejde for rødder, der er vokset ind i jorden senge på gulvet i drivhuset. Vær forsigtig, når du fjerner rødder, hvis det er vigtigt at bevare træet. Hvis rødder er tæt på stammen af træet eller inden for kronens drop linje, undgå skæring rødder, der er større end 1-tommer i diameter.

Installation af barrierer

En måde at dræbe trærødder inde i et drivhus og forhindre, at nye rødder vokser i er at installere en rod kontrol barriere. Barriererne er installeret under jorden niveau udenfor drivhuset. Grave ned til install af barriere vil skære gennem eksisterende rødder, dræbe dem allerede inde i drivhuset. Flere typer af barrierer er effektiv til at forebygge nye rødder fra vokser. Svejsede fiber eller mesh ark med bittesmå åbninger vil fælde og kvæle nye rodvækst. Solid barrierer af plast, træ eller metal aflede rødder og holde dem fra dyrkning i drivhuset.

Dræbe træet

Hvis trærødder forårsager vedvarende problemer, er en løsning at dræbe træet. Betongulve kan blokere ukrudt og nogle trærødder, men aggressiv rødder kan knæk beton. I dette tilfælde er fjerner træet og erstatter den beskadigede beton en mulighed. Efter et træ ned er skåret, kan visse arter vokse tilbage fra stumpen og fortsat fodring rødderne. For at forhindre dette, behandle cut stumpen med et systemisk ukrudtsmiddel triclopyr eller glyphosat. Disse herbicider kan købes i klar-til-brug formuleringer og sprøjtes på bark og overfladen af stumpen lige efter opskæring. Hvis nogen nye skud synes, spray bladene med klar-til-brug glyphosat.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com