Hvordan til at dræbe træstubbe i din værftet

October 23

Træstubbe i gården kan være uinteressant. Når de forsøger at slå græsset, stubbe er forhindringer, og hvis de er lav nok, du ved et uheld kan skade din græsplæne pleje udstyr på stumpen. Dræbe en træstub vil få det til at begynde nedbrydes eller vil gøre det lettere at slibe ned eller trække sig ud. Træ stump drab produkter er tilgængelige på de fleste havearbejde Centre.

Instruktioner

•Look for suckers, eller nye vækst, vokser ud af træstubbe. Du bliver nødt til at dræbe dem først angribe før stumpen, selv. Anvende en vinstok killer til suckers, ifølge pakke retninger.

•Drill huller i toppen af træet stub på en 45-graders vinkel. Lave huller 1 1/2 inches lang, 8 inches dyb og fordelte 2 inches fra hinanden.

•Fyld huller med stump killer. Du kan også udfylde hullerne med salpeter, som er en fælles ingrediens, gødning. Stumpen vil absorbere kemikalier og vil dø. Gentag anvendelsen af stump killer som anvist på pakken. Stumpen er død, når det ikke længere producerer skud eller suckers.

Tips & advarsler

  • Når vin morderen og stumpen killer, være omhyggelig med ikke at spilde nogen på din græsplæne eller andre planter. Kemikalierne, der vil dræbe din andre planter.
  • For at fjerne den døde stump, leje en stump vinkelsliber, brænde stumpen ud eller trække det manuelt. Du kan også anvende en kemisk stump decomposer, som vil fremskynde den naturlige nedbrydning af stumpen.

© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com