Hvordan til at dræbe tyske Roaches

December 23

Tyske roaches er den mest almindelige type af skalle og er især afskyede af husejere, som de kan invadere dit hjem på ingen tid overhovedet. Alt det kræver er en skalle med en ægget sac at komme ind i dit hjem og i en måned, du kan være inficeret. Disse fejl kan blive bragt fra købmanden eller fra en nabos hus og de er næsten umulige at slippe af med. Men der er måder at dræbe tyske roaches.

Instruktioner

•Sæt nogle borsyre langs baseboards, under kabinetter og bag apparater. Sørg for, at uanset hvor du fastsat borsyre at børn ikke kan komme til det. Det skal også sættes ud på steder, der ikke kommer til at blive våd. Borsyre mister sin styrke når fugtige eller våde.

•Indstil ud roach moteller og lim bestyrelser i områder af tunge roach trafik. Sørg for, at skalle moteller holdes ud af utilgængeligt for børn, fordi de kan forårsage børn til at blive syg. Være navnlig grundig af lim boards, fordi hvis et barn holder det til deres ansigt, de kunne kvæle før det fjernes.

•Anvend en dåse roach spray til at dræbe roaches. Du skal være omhyggelig med roach spray. Nogle af dem arbejde meget godt, mens andre er som sprøjte vand på roaches.

•Opkald en exterminator, der har specialiseret sig i roaches. Der er nogle virkelig gode exterminators derude, så prøv at finde en gennem en anbefaling af en ven eller kollega.

•Squash dem med en flue swatter eller sko. Hvis alt andet fejler, vil træde på dem eller kvaser dem med noget svært helt sikkert dræbe kakerlakker. Det vil ikke slippe dit hjem på et angreb, men.

•Når tyske roaches har angrebet et hjem eller bygning, det er svært at slippe af med dem. Dog er der nogle ting du kan gøre for at forhindre en infestation. At holde dit hus ren hjælper en masse. Det betyder ingen bunker af tøj eller legetøj på gulve eller beskidte retter i vasken. Du skal tørre retter, også. Kæledyr skal holdes rene og deres fødevarer skal opbevares i lukkede beholdere. Fix en utæt rør eller vandhaner. Tyske roaches som varme og våde områder, så er inde apparater og under dræn en favorit sted for dem. De vil også gerne være inde i mørke vægge.

Tips & advarsler

  • Tyske roaches er meget udbredt i USA. De er mindre end amerikansk kakerlak og flyver ikke ligesom deres større fætre.
  • Sørg for at alle giftstoffer sat ud til kontrol og dræbe kakerlakker holdes ud af utilgængeligt for børn. Opbevar dem utilgængeligt samt.

© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com