Hvordan til at dræbe ulven edderkopper i din værftet

August 3

Hvordan til at dræbe ulven edderkopper i din værftet

Wolf edderkopper er gode jægere, der aktivt jager deres bytte. De anses for det meste nyttige insekter, fordi de bytte på hjem og have skadedyr. De kan blive et irritationsmoment, når de finder deres vej ind i din værftet. De kan lide at gøre deres hjem under sten, brænde, under dæk, i blade strøelse eller i liggende tømmer. Wolf edderkopper bide sjældent, men når de gør det kan være meget smertefulde, forårsager hævelse og kløe.

Instruktioner

•Sprinkle diatoméjord omkring din hele værftet. Det er et naturligt pesticid, der vil trænge ind i edderkoppens krop og dræbe den. Du kan finde diatoméjord på dit lokale Havecenter.

•Spray en resterende insekticid omkring dit hus og værftet. Det vil dræbe ulven edderkopper, der kommer i kontakt med det i mange måneder.

•Klart lager rod i din værftet. Wolf edderkopper elsker at skjule i mørke, rodet områder. Flytte blade strøelse, sten, træ og tømmer bunker fra din værftet at modvirke wolf edderkopper.

Hæng nogle hummingbird foderautomater i træerne i din værftet. Kolibrier feed på wolf edderkopper, og vil hjælpe med at holde dem under kontrol.

•Plant nogle lavendar omkring din værftet til at afskrække wolf edderkopper. De kan ikke lide lugten af anlægget, og vil holde sig væk.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com