Hvordan til at dræbe væggelus i dit hjem

September 9

Hvordan til at dræbe væggelus i dit hjem

Hvordan til at dræbe væggelus i dit hjem kan være diffilcult. Dont Lad væggelus bid har taget på en helt ny betydning til dig. Nu er det tid til at dræbe væggelus.

Instruktioner

•Bedbugs bliver mere og mere fremherskende i dagens verden. Dette er at mindre insekticider (såsom DDT) bruges i Amerika i dag end de var år siden. Må ikke få mig forkert DDT var nogle dårlige ting, men det også stort set elimineret væggelus fra de gode ole os af A. Men ikke andre dele af verden, hvor de kom fra at igen reinfest Amerika. Det første skridt i at fjerne og destroyying væggelus er at inspicere din bagage, hvis du har rejst for nylig. Væggelus er effektiv hitch vandrere og vil rejse med dig fra websteder af angreb.

•Nu du har inspiceret bagagen og forhåbentlig dræbt off din hobo væggelus. Nu inspicere dit hus for at se, om du var kilden til angreb. Væggelus i en lille eller mellemlang mellemstore infestation vil angribe de steder, du sover. Dette er området bed for det meste. De er fladtrykt og kan skjule i de fleste helst krog eller sprække. Undersøg omhyggeligt. Se efter røde pletter (knust bugs), brune pletter (afføring af væggelus) eller faktisk skind, æg eller væggelus. Når fundet dræbe så mange som du kan.

•Du har fundet dem, nu på at slippe af hold-outs. Karantæne området og alle objekter i det. Dette er en lang og besværlig proces. Gå online og søge for en væggelus specifikke insekticid, det vil hjælpe. Dette er ingen tid at være squimish, links på denne side er meget nyttigt for at søge. Spray alle objekter, der kan sprayes med væggelus insekticid.

•Nu for andre varer som tøj tage og vaske dem i varmt vand for at skille dig af væggelus, vand over 120 grader F. Dette kan også ske ved hjælp af en hårtørrer sæt på medium for 10-20 minutter. Også i tørretumbler teknik kan ske en anden måde, tage en pose og indsætter det tøj. Har et termometer på hånden og på en solrig dag forlader taske for at varme naturligvis.

•Hvis du har et alvorligt angreb du har temmelig meget tabt slaget. Du skal kalde for forstærkninger, dvs væggelus exterminators (Orkin mand til undsætning) for at vinde krigen. Det kan også kræve du smide nogle husholdningsartikler, der er stærkt befængt.


© 2018 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com