Hvordan til at dræbe værftet larver uden kemikalier

June 1

Værftet larver generelt lever blot under overfladen af jorden og lever af rødderne af græsset. Hvis ukontrolleret, kan larver forårsage tyndere og brune pletter over hele plænen. Bortset fra dette, muldvarpe naturligt opsøge værftet larver og kan forårsage yderligere skader på et landskab. Måske er det mest effektive middel til grub kontrol helt sikker og naturlig, i modsætning til potentielt farlige kemiske pesticider.

Instruktioner

•Overseed græs i det tidlige forår. Mængden af græsfrø skulle overseed varierer afhængigt af sorten. Græs frø pakke bør have klare anvisninger på hvordan man overseed.

•Man for græs som normalt i sommermånederne. Befrugte og vand græs behov for dit græs. De fleste græs gør godt med en månedlig eller bi-månedlige anvendelse af en kvælstofgødning og 1 tommer vand pr. uge, men det kan variere afhængigt af din græs variation, jordbundsforhold og geografiske placering.

•Applicer nematoder til plænen i sensommeren, når udendørstemperaturen er stadig omkring 70 grader Fahrenheit. Nematoder er mikroskopiske dyr, der naturligt lever af larver og insekter i plænen. University of California integreret skadedyrsbekæmpelse Management Program anbefaler brug af Heterorhabditis bacteriophora eller Steinernema glaseri nematoder til bekæmpelse af larver. Nematoder kan købes i de fleste haven forsyning butikker og anvendes typisk til plænen med en haven sprøjte.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com