Hvordan til at dræbe værftet myg

December 22

Myg er måske en af de mest irriterende skadedyr i de varme måneder af året. Bortset fra irritation af den konstant behov for at smække dem væk, deres bid forlade rød, kløende knopper og Snabel--de lange rør-formet mundingen af myg--kan potentielt overføre sygdomme som malaria og West Nile-virus. Bortset fra risikoen for mennesker, kan myg også overføre sygdomme til kæledyr.

Instruktioner

•Kontrollér værftet en mindre attraktiv beliggenhed for myg. Fjern eventuelle elementer i gården, der bevarer stillestående vand, såsom spande eller trillebøre. Rense tagrender på huset, hvis de er tilstoppede med blade eller andet snavs. Skift vandet i birdbaths mindst en gang om dagen. Myg lægger deres æg i stillestående vand, så de naturligt opsøge hvilken som helst placering med sådanne betingelser.

•Applicer det produkt, der indeholder enten methoprene eller bacillus thuringiensis israelensis til gården. Begge disse produkter kan effektivt dræber larverne af myg og forebygge fremtidige problemer. Følg ansøgning anvisningerne på etiketten.

•Applicer et pesticid til græsplæne og nedre lemmer af træer til at kontrollere voksne myg. Entomologists på University of Kentucky anbefale produkter, der indeholder pyrethroid, cyfluthrin, lambda-cyhalothrin eller permethrin; disse kan være ulovligt i nogle stater, så tjek hos din lokale county udvidelse kontor for yderligere anbefalinger. Følge produktets anvendelse anvisninger omhyggeligt, som nogle muligvis skal fortyndes med vand. Hyppig anvendelse kan også være nødvendige for nogle produkter.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com