Hvordan til at dræbe Valmue rødder i min blomsterbede

October 31

Hvordan til at dræbe Valmue rødder i min blomsterbede

Valmuer er ofte plantet som landskab prydplanter. Men når valmuer vokser, hvor de ikke er ønskede, de betragtes som ukrudt. Nogle valmuer, ligesom den mexicanske stikkende poppy har invasive vækst adfærd. Det vil sprede sine rødder i haven og stjæle vand og næringsstoffer fra planter du har arbejdet så hårdt at vokse. Heldigvis, valmuer er relativt let at dræbe. Selv de aggressive rødder af flerårige sorter kan aflives i et par sæsoner med vedvarende skæring-back og herbicid behandling.

Instruktioner

•Klippe the valmuer tilbage til lige over jordoverfladen.

•Throw væk eller kompost Snitgrønt--især hvis det indeholder blomsterhoveder. Hvis avanceret nok i vækst, muligvis lederne til at modne og slippe frø, selv efter de er afskåret fra anlægget.

•Paint cut enderne af Valmue planter med et bredt spektrum herbicid (glyphosat og 2,4-D arbejde særligt godt). Simpelthen sætte på en par gummihandsker, fjerne den herbicid cap, dyppe i din pensel og pels cut enderne. Maleri af herbicid på, kan du undgå ved et uheld sprøjtning din ønskeligt haveplanter.

•Klippe stilken tilbage igen og igen male det med ukrudtsmidler, hvis det regrows.

Tips & advarsler

  • Dræbe the valmuer, før de blomstrer. Ellers kan de der frø i din have. Hvis du ikke kan få dem før frøene er allerede i jorden, anvendelse preemergent herbicid på jordoverfladen ifølge producentens anvisninger i det tidlige forår så snart jorden tør. Dette vil forhindre næste sæsons birkes fra spire. Dog vil det holde alle andre frø (ukrudt og haveplante ens) fra spire så godt.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com