Hvordan til at dræbe vand salat

January 12

Vand salat er en flydende urteagtige plante, hjemmehørende i Afrika og Sydamerika, og forekommer i alle tropiske regioner. Det er undertiden betragtes en pest plante, da det danner en tyk flydende mat, der angriber akvatiske miljøer såsom damme, søer og hvilende vandløb. Tætte bestande af vand salat forhindrer sollys i at indtaste det akvatiske økosystem og sænker ilt niveauer, øger silt indskud, formindsker levesteder for fisk at gyde, kompromiser vandflow og hindrer akvatiske transport. Du kan bruge mekaniske, kemiske og biologiske foranstaltninger til kontrol og ødelægge vand salat.

Instruktioner

•Anvend en hånd rake at skrabe vand salat fra overfladen af vandet og fjerne markeringen. Hvis vand salat infestation er for tætte, skal du bruge en mekanisk høst, samt en sønderdeling maskine til at udtrække og male vand salat.

•Treat vand salat med registrerede akvatiske herbicider. Brug herbicider såsom endothall, diquat, glyphosat, imazapyr, penoxsulam, bispyribac eller flumioxazin til effektivt ødelægge vand salat. Herbicider som flydende diquat arbejde straks dræbe ved at dræbe vand salat på kontakt, mens flydende penoxsulam og glyphosat er systemisk herbicider, efterhånden vand salat.

•Træffe insekter som biologiske agenser at ødelægge vand salat. Frigive blad snudebiller og blad møl æder bladene af vand salat og med held styre dens udbredelse.Disse insekter har en kort levetid på ca 30 dage hvor de feed på vand salat og dræbe den. Weevil voksne og larver og blad møl larver, som er ganske store, forbruge salatblad og ødelægge den.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com