Hvordan til at dræbe Wire græs

December 2

Også kendt som Bermuda græs, wire græs er yderst vanskeligt at dræbe. Wire græs er svært at dræbe, fordi det frembringer millioner af bittesmå frø, hvilket gør det næsten umuligt at fjerne dem alle. De metoder, der anvendes til at dræbe wire græs afhænger hvor meget andre planteliv du er villig til at udrydde. Dræbe wire græs kan kræve en masse tid og kræfter.

Instruktioner

Græs aflivningsmetoder

•Decide hvor stort et område og hvor meget planteliv du ønsker at dræbe. Behandle wire græs med glyphosat produkt som runde op. Behandle græsset, når det vokser stadig, og det er varmt udenfor. Vente to uger og anvende herbicid igen. Vente to uger mere til at tillade herbicid at sprede. Rake ud døde græs og reseed området.

•Solarize området hvor wire græsset vokset, hvis du ikke ønsker at bruge et ukrudtsmiddel. Solarize området i slutningen af foråret eller forsommeren. Vand område at spire enhver wire græsfrø. Dække området med en tyk sort eller plast ark. Veje ned arket. Forlade ark på området indtil September at dræbe wire græs.

•Dig ud af etablerede wire græs med en spade. Kontroller, at du fjerner rødderne af græsset. Vær opmærksom på dette vil kun styre wire græs for en kort tid, fordi dens frø bliver stadig i jorden. Fordelen ved at grave ud wire græs er det ikke beskadiger andre planteliv i området. Reseed området.

•Træk ud nye wire græs i hånden. Dette vil kræve en masse tid og flid. Det er også en midlertidig løsning, fordi wire græsfrø vil forblive og tiden vokse tilbage.

•Treat din værftet at favorisere cool-sæson græsser. Wire græs er en varme-sæson græs. Gøde plænen et par gange hver måned i efteråret. Befrugte ikke græsplænen i foråret. Frø græsplæne rigeligt med cool-græsfrø i efteråret. Vand område at hjælpe frø rodfæste. Denne metode vil ikke dræbe wire græs, men vil hjælpe med at forhindre det i at vokse i første omgang.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com