Hvordan til at dræne vand fra rørene til at installere en ny vask

December 31

Før du kan begynde at demontering en køkkenvask vandhane, uanset om du ønsker for at installere en ny vask eller du bare nødt til at erstatte en ventil patron, der så vandhanen for at lække, skal du afløb vandet fra vasken vandforsyning rør. Undladelse af at dræne vand fra rørene resultater i vand sprøjtning ud af vandhanen, når du begynder at tage det fra hinanden. Du skal kende placeringen af dit hus primære vandventil at afløb Rørene.

Instruktioner

•Drej den primære vandventil til dit hus VVS langsomt til den slukkede position. Dette afskærer strømmen af nye vand til hele VVS-systemet.

•Drej på både den varme og kolde vand fuld udblæsning på et armatur, der sidder på et niveau under den placering, hvor du ønsker at installere vasken. Hvis installationsplaceringen sidder på det laveste niveau af huset, tænde et armatur, der sidder tættere til vvss primære vandventil.

•Drej på både varmt og koldt vand til vask du vil erstatte. Dette vil sikre, at vandet er helt drænet fra vandforsyning rør samt de fleksible vandforsyningen linjer, der forbinder til undersiden af vasken vandhane.

•Drej husets vigtigste vand ventilen til åben position langsomt når først du har færdig installere den ny køkkenvask vandhane. Åbning den primære vandventil for hurtigt kan bryde fri snavs klynger sig til væggene i de vandforsyning rør, tilstopning vandhaner med efterladenskaberne.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com