Hvordan til at drive et hjem med solpaneler

February 24

Hvordan til at drive et hjem med solpaneler

Kraftoverførsel dit hjem med solenergi vil betyde at reducere dit energiforbrug og din afhængighed af elnettet og realisere besparelser på din elregning. Du vil kunne bruge dit lys og apparater så meget som du gerne uden at bekymre sig om kontoen månedsafslutning. På samme tid, vil du reducere din indvirkning på miljøet og bidrage til at fremme en "grøn" filosofi, ved hjælp af vedvarende energi, vil aldrig løbe ud. Du kan bruge solenergi til at levere alle dine energibehov eller alternativt bare at levere sikkerhedskopi eller til at drive visse apparater.

Instruktioner

•Calculate hvor meget energi din husstand bruger på en gennemsnitlig dag. Den bedste måde at gøre dette er at tage tre til seks måneder utility regninger og arbejde ud af det daglige behov fra oplysningerne på din konto, samt det gennemsnitlige antal timer pr. dag i direkte sollys eller ultraviolet lys i din region.

•Calculate antallet af solpaneler du skal opfylde kravene til strømforbrug i din. Solpaneler er lavet af en vifte af fotovoltaiske celler, der producerer energi. Den gennemsnitlige mellemstore amerikanske hjem kræver mellem seks og 12 solpaneler og omkring 15 batterier til at gemme genererede strøm.

•Decide hvor at installere bank af solfangere, som skal placeres i en vinkel mod himlen. Hjem beliggende nord for ækvator bør placere panelerne mod syd for at kapitalisere på timerne af sollys og ultra violet lys. Hustage er ideelle, hvis de har en vinkel på 45 grader eller mindre, men hverken flade tage og stejle hældende tage er praktisk.

•Purchase din solpaneler er klar til at installere, eller lave din egen ved hjælp af solceller og en metal arket. Du kan vælge at købe de enkelte celler og oprette panelet, eller du kan faktisk gøre dine egne cellerne til at bruge.

•Følg instruktionerne i betjeningsvejledningen og installere solpaneler ved hjælp af passende mounts. Forbinde dem til de Laderegulator, som sender energien til inverter eller batterier. DC strøm genereret af solpaneler vil blive konverteret til vekselstrøm, der vil blive omdirigeret til at drive hjemmet, eller oplagres i batterier til fremtidig brug.

•Udskift eller forøge din varmt vand tank selvstændigt med en sol-drevne varmt vandsystem i stedet for at bruge den sol-elektricitet til at opvarme vandet. Denne type system består af et solar vand panel hvor vandet opvarmes af solen og derefter rundsendt via vandet i tanken og tilbage til panelet. På denne måde vandet forbliver på en varm temperatur og kræver kun lille elektrisk eller gas energi til at varme op.

•Hav installationen kontrolleres af en ekspert til at sikre, at det er sikkert og at du har gjort det korrekt.

Tips & advarsler

  • DIY systemer ikke bære den samme garanti som fabrik bygget systemer, så tjek installationen jævnligt for slidte eller defekte dele, især hvis du har foretaget solcellerne eller panelerne selv.
  • Hvis du planlægger at stoppe med at bruge traditionelle elektricitet helt, har en backup-generator i tilfælde af din region oplever en periode med dårligt vejr, der kan hæmme generation af power.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com