Hvordan til at drive et hus med solenergi

October 2

Solenergi giver en ren, uafhængig kilde af elektricitet. En gennemsnitlig starter system koster omkring $6.000. Mange stater tilbyde incitamenter til at opveje denne omkostning. Det gennemsnitlige systemet betaler sig selv i seks til otte år.

Instruktioner

•Indstil dit hjem solen. Selv om du ønsker en soldrevet hjem, kan dit hjem ikke være i et passende sted. Vellykket hjem solenergi systemer kræver klima med et højt antal solskinsdage. Besøg National Weather Service online for at lære række solrige dage dit område oplevelser. Sydlige breddegrader er bedre egnet til solsystemer. De mest effektive systemer ansigt mod syd, så et sydvendt tag uden forhindringer og skygge giver den bedste installation område.

•Calculate dit energibehov. Gennemsnittet af de sidste 12 måneder af kilowatt forbrug fra din el-regninger og kløft af timerne i solen om måneden for at bestemme den passende størrelse for solcelleanlæg skal du. Standarder for timer i solen pr. måned er 150 i kystområder; 155 i bjergene; og 160 i solrige områder.

•Kontrollér med din lokale kontor til planlægning af at lære om og gælder for alle nødvendige tilladelser.

•Fastsætte panel arrangement. Producere en kilowatt energi kræver mellem 80 til 100 kvadratfod af solpaneler. Afhængigt af dit energibehov, kunne installere nok paneler for at dække alle dine behov for energi dække meget af eller hele den sydlige side af dit tag. En arkitekt med erfaring i solsystemer kan hjælp du designe en PV panel arrangement, der vil maksimere effektiviteten og give visuelle appel.

•Purchase udstyr. De fleste komponenter kan købes online eller i større byer, fra bygning levering butikker og elektrisk forsyning butikker. Vælg PV moduler fremstillet af en etableret virksomhed, der tilbyder en 20 - 25 års garanti. Gitter-bundet inverter, som omdanner modulet PV DC aktuelle i AC nuværende bruges i boliger, skal tilbyde en 10-års garanti. Disse lagre steder bør også bære reoler eller rammer, og montering modsætninger.

•En komplet installation efter din plan, bedømmelseskomite-arrangement. Du skal muligvis en elektriker til at bistå med AC Afbryd, DC afbryder og gitter inverter og installation af den nye breaker.

•Kontakt Database af staten incitamenter til vedvarende energi og effektivitet (DSIRE) online til at se, om din tilstand tilbyder netto måling, et incitament, der betaler kunder med energisystemer detail priser for ekstra elektricitet de genererer. Utilities bruger en tovejs måler til at spore mængden elektricitet, der produceres og anvendes. 43 amerikanske stater tilbyder i øjeblikket netto måling. Hvis din tilstand er en af disse, skal du følge anvisningerne knyttet til fra webstedet DSIRE at tilmelde dig.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com