Hvordan til at dukke op igen en pejs Surround med dekorative paneler

July 28

En pejs er en bonus i mange boligejere øjne. Det giver en indre varme og karakter og kan være et aktiv, når de sælger et hjem. Desværre, mange ildsteder har en forældet surround, der reducerer appellen af pejsen. Du kan dukke op igen pejs surround med dekorative paneler til at give det nyt liv og et opdateret udseende. Dekorative paneler kan dække træ, fliser, drywall, mursten og andre overflader og fås i en række forskellige teksturer og finish, såsom støbte paneler og sten finér.

Instruktioner

•Rengør den eksisterende overflade af pejs surround at forberede resurfacing og sikre god vedhæftning af panelerne, hvis du bruger en selvklæbende installation.

•Measure pejs surround til at bestemme størrelsen til at skære din dekorative paneler. Hensyn til plads kræves mellem panelerne og gulv eller vægge, hvis dette er angivet med dekorative panel producent.

•Kontrollér en plumb linje på kanten af pejs surround med en kridt plumb linje til at sikre, at du installerer panelerne helt og holdent.

•Klippe paneler til korrekt form og størrelse, ved hjælp af en bøde-tand cirkulær så.

•Applicer de dekorative paneler til pejsen surround. Nogle dekorative paneler kan være fastgjort med et klæbemiddel, mens andre kan skrues på, afhængigt af produktet og overfladen du dækker. Henvise til producentens anvisninger til korrekt installationsprocedurer. Generelt er der tre mulige metoder. Hvis du vil bruge en patron lim, indlæse en patron af limen i en fugepistol og køre en perle af lim rundt i kanten af panelet og i lodrette linjer hver 12 inches før at trykke det på. Styrke med søm eller skruer. Du kan også anvende et lag af lim med en 3/4-inch murske afholdt på 45 grader. Gøre det muligt klæbende at blive klistret (fem eller 10 minutter) før at trykke det på. Den tredje mulighed er at bore huller med mellemrum rundt om kanterne og skrue panelerne til surround under.

•Caulk nogen skrue eller søm huller og sømme at skjule dem og få en poleret look.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com