Hvordan til at dukke op igen en porcelæn balje

March 24

Hvordan til at dukke op igen en porcelæn balje

Erstatte et gammelt badekar kan være dyrt og er ikke altid en mulighed. Lakering en eksisterende badekar kan være billigere og spare boligejerne tid og besværet med at forsøge at finde en ny balje nøjagtig samme størrelse som den gamle. Resurfacing boblebad porcelæn er bedst at overlade til fagfolk til at sikre en kvalitet finish, men du kan udføre opgaven med de rette værktøjer.

Instruktioner

•Fjern den gamle caulk omkring karret. Indsæt kniven af hobbykniv i oversiden af caulk, mellem væggen og caulk. Træk bladene gennem caulk hele længden af karret. Gentag processen på undersiden af caulk. Fortsæt rundt i hele karret. Trække ud caulk.

•Scrape langs kanten af væggen eller flise med skraber skraber omhyggeligt fjerne eventuelle overskydende caulk. Lægge razor mod væggen med en 30-graders vinkel og skub skraberen.

•Rengør karret. Ved hjælp af en syre-baserede kommercielle renere, pels hele karret. Kemikalier er meget kraftfulde og kan være skadelige, hvis åndede eller rørt med nøgne hud. Vær sikker på at bære latex handsker og en ansigtsmaske. Lad cleaner sidde i cirka fem minutter og derefter bruge en scrub pensel til at fjerne pletter eller oprustning. Hvis rummet har en rude, åbne den og tænde en fan til at hjælpe ventilere området.

•Dæk væggene med dråbe klud. Tape i bunden af kluden på væggen hvor det opfylder karret. Tape klud på toppen, så at hele væggen er dækket. Også være sikker på at dække gulvet omkring 1 fod rundt om karret.

•Applicer syre-ætsning pasta med krat pensel til hele karret. Pasta trænger porcelæn overfladen og skaber en ru finish, så primer og maling vil holde sig til karret. Tillad pasta til at sidde i 15 minutter og skyl derefter grundigt med rent vand.

•Applicer primer med maling sprøjte knyttet til luftkompressor. Primeren skaber et bånd mellem badekar og maling og er en vigtig del af resurfacing processen. Brug selv strøg, lidt overlappende, og påfør flere lys lag for at sikre drypper ikke opstår. Brug en tonet primer, så du kan skelne dækningen og opnå en konsekvent frakke. Lad primeren tørre. Check fabrikantens anvisninger for tørretid.

•Applicer en top coat på samme måde som primeren. Kevin O'Connor i dette gamle hus anbefaler at bruge "en topcoat blanding af hvid maling og højglans polyurethan." Dette vil skabe en glat, højglans finish med en glans.

Tips & advarsler

  • Pas på ikke at beskadige mur omkring karret når skrabe caulk.
  • Når du fjerner caulk, ikke bekymre dig om skrabning karret, da det er ved at få en ny finish.

© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com