Hvordan til at dukke op igen en støbejern vask

September 1

Hvordan til at dukke op igen en støbejern vask

Gamle porcelæn dræn er faktisk støbejern køkkenvaske med en porcelæn frakke bagt over støbejern. Porcelænet kan blive slidt og kedeligt over tid, nogle gange endda iført gennem til jern ramme. Du kan have vasken professionelt reglazed, eller hvis du har nogle lakering dygtighed og erfaring, du kan prøve det selv. Det er et stort projekt, som kræver specialiserede kemikalier og sikkerhedsudstyr, så planlægger det ud omhyggeligt og tale til dig lokale hjem forbedring butik om at få alle de materialer, du har brug for.

Instruktioner

•Dæk alle områder omkring vasken med plast tarps og malertape, herunder vægge og gulv. Fjern eventuelle inventar fra vasken, der kan fjernes. Tape off enhver inventar, der ikke kan fjernes, så kun porcelæn er udsat. Sætte på din respirator, handsker og beskyttelsesbeklædning.

•Applicer flussyre ætsning pasta over den hele porcelænoverflade, børste det i et tykt lag. Lad det sidde i ca 15 minutter, til degloss af porcelæn. Skyl og tørre fuldstændigt.

•Indstil op en pneumatisk maling sprøjte med porcelæn primer. Justere spray dyse for en fin tåge. Anvende primer i en tynd, selv pels over hele porcelænoverflade. Lad det tørre i 30 minutter. Anvende en anden frakke. Gentag for en tredje frakke. Lad det tørre i 24 timer.

•Reload din maling sprøjte med emalje porcelæn topcoat male. Anvende det på samme måde som primer, med tynde, lys, frakker, så 30 minutter af tørretid mellem hver frakke. Anvende fem eller seks frakker.

•Tillad maling hærde i 72 timer.

Tips & advarsler

  • Ventilere rummet, når sprøjtningen malingen.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com