Hvordan til at dukke op igen gammel beton

April 13

Hvordan til at dukke op igen gammel beton

Resurfacing gamle beton bringer nyt liv til en ellers grimme overflade. Revner i beton indkørsler tillade græs og ukrudt at spire hvor de ikke hører og dips Lad regnvand vandpyt. En korrekt resurfaced betonoverfladen eliminerer disse problemer. Resurfacing beton giver et nyt udseende overflade uden at koste så meget som at fjerne og erstatte den gamle beton. Mange veje og broer har deres overflade genoprettet ved hjælp af samme teknik, som husejere bruger til at dukke op igen deres indkørsel.

Instruktioner

•Wash beton overfladen med en højtryksrenser. Fjerne alle løs beton, snavs, snavs, maling og mug.

•Mix konkrete patch materiale i en spand med en flad murske. Hvis patch materiale kommer forblandet, derefter hældes spand og rør det indtil det har en cremet konsistens. Hvis den konkrete plasteret materiale kommer i pulverform, bruge dem posens instruktioner til at bestemme den korrekte vand til pulver ratio, ofte syv dele pulver til 1 del vand. Tilføje ingredienserne til spanden og rør dem med en flad murske, indtil de har en cremet konsistens.

•Fyld af beton revner med patch materiale. Brug den flade murske at skubbe lappe i knæk så glat overflade. Tillad patch materialet at tørre, før du fortsætter.

•Kombiner tre dele sand til én del portland cement i en spand med vand. Bruge en boremaskine, udstyret med en blanding pagaj til blandingen omrøres. Tilsæt vand, indtil blandingen er sammenhæng i smør.

•Spread en 3/4-inch lag af portland cement blandingen over hele overfladen af beton med flad murske. Fyld alle synlige dips og fuldstændig dækker den gamle overflade.

•Sæt en lineal øverst på den resurfacing materiale. Arbejde lineal frem og tilbage. Dette skærer væk alle hofter og efterlader den overflade flade. Ikke travlt på dette trin.

•Sweep overflade med en beton efterbehandling pensel. Dette blander i murske og lineal markerer og fjerner en glat overflade. Tillad overfladen tørre i 24 timer.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com