Hvordan til at dukke op igen træ gulv Polyurathane bobler

April 19

Hvordan til at dukke op igen træ gulv Polyurathane bobler

Trægulve kan tilføje skønhed og værdi til dit hjem. Hvis hårdttræ i dit hjem ikke er i god form, kan lakering (resurfacing) være en glimrende måde at puste nyt liv i dine gulve. Resurfacing kan også være nødvendigt at slippe trægulve af bobler af en polyurethan beskyttende top coat. Polyurethan er en type af sealer, der er anvendt på nøgne eller bejdset træ til at spærre fugt og beskytte finish fra ridser. At fjerne denne top coat og resurfacing gulvet vil bidrage til at gøre den smukke hårdttræ igen.

Instruktioner

•Klart rummet af alle møbler. Næste, score lige over den base molding med en hobbykniv og fjerne det med brækjern, så du er i stand til at slibe gulvet hele vejen op til væggene.

•Sæt sandpapir på overfladen af gulvet sander. Bruge en 36-sandkorn sandpapir til at begynde at fjerne overflade finish på et trægulv. Sand hele gulvet grundigt. Dette vil fjerne hovedparten af finish.

Hvis du ikke ejer et gulv slibemaskine, kan du bruge et bælte sander; men slibning med et bælte sander vil i høj grad øge mængden af tid brugt slibning af gulve. Gulvet sanders kan normalt lejes for en nominel gebyr fra et værktøj udlejning eller hjem forbedring butik.

•Brug hånd sander eller edger med 36-sandkorn sandpapir til at slibe omkring kanterne af ordet for at fjerne alle finish venstre der.

•Sand en anden gang med en 80 grus sandpapir for at fjerne enhver resterende ridser eller polyurethan, der overlevede den første slibning. Igen, bruge hånd sander eller edger, denne gang med 80 grus sandpapir, til sand omkring kanterne en anden gang.

•Sweep hårdttræ gulv godt til at fjerne støv eller rester, der blev vækket af den slibning.

•Stain gulvet hvis det ønskes. Hvis ikke, du kan forsegle gulvet med polyurethan. Bruge en rulle med tykke nap til at anvende pletten eller polyurethan. Rulle af polyurethan sealer på hårdttræ gulvet frem og tilbage i små sektioner, indtil hele gulvet er blevet belagt jævnt. Ved hjælp af en valse i stedet for en pensel vil forhindre gulvets overflade fra boblende en anden gang.

•Tillad belægningen af polyurethan tørre i mindst otte timer (eller til fabrikantens specifikationer) før du anvender en efterfølgende frakke. Flere lag af polyuretan anbefales at yde maksimal beskyttelse og forlænge livet for finish.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com