Hvordan til at erstatte Fan Motors til Air condition-enheder

September 27

Hvordan til at erstatte Fan Motors til Air condition-enheder

Fan på et klimaanlæg kan brænde over tid. Mange enhed fans får over arbejdet ved kraftig varme og forkert vedligeholdelse. Disse spørgsmål skade motor isolering og forårsage for tidlig fan motor svigt. Når motoren fejler, er den eneste mulighed at erstatte motoren. Dette kan være en tidskrævende projekt, hvis du ikke har de rigtige værktøjer. Kontroller, at du føler dig tryg arbejder på enheden. Hvis ikke, hyre en professionel.

Instruktioner

•Shut slukke for strømmen til air conditionere enhed på den vigtigste power panel. Også, hvis enheden har en afbryde kontakten, indstille Afbryd kontakten til positionen "OFF". Dette medvirker til at øge din sikkerhed, når du arbejder på en af disse enheder.

•Fjern de skruer, der holder fan gitteret på plads ved hjælp af stikket skruenøgle. Afsætte gitter og Find de magt ledninger, som løber til ventilatormotoren. Der bør være en forbindelse mellem fan og air condition kontrol bord. Brug en skruetrækker frakoble motoren fra styrekort på stikket.

•Fjern de skruer, der holder motor og blæser i sted og træk begge stykker ud af AC-enhed. Skruen, der holder ventilatoren på plads og trække fan af akslen.

•Sæt fan på den nye motor og stramme fan skruen. Indstille motor og fan tilbage i position på AC-enhed og geninstallere fan monteringsskruer. Sørge for motor og ventilator er centreret. Sørg også for, at blæseren kan dreje frit.

•Reconnect motor strømstikket til kontrol bord og sted gitter tilbage over fan. Kontroller, at blæseren ikke ramt gitter når roterende. Tænde og afbryde kontakten tilbage på og genstart AC-enhed.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com